Adres : Oosthelling Kursaal 6, 8400 Oostende (kaart openen)

Kunsthuis Artine, onze tentoonstellingsruimte, ligt centraal te Oostende, vlak naast de Kursaal, op 50 meter van het strand. Kunsthuis Artine, 40 vierkante meter groot, volledig ingericht met ophangsystemen en verlichting, kan ter beschikking gesteld worden aan de professionele kunstschilder, keramieker of beeldhouwer. De combinatie van meerdere kunstdisciplines kan uiteraard ook en geeft een meerwaarde aan uw tentoonstelling. Eveneens staat een leuke studio ter beschikking, zodat je er meteen een beetje vakantie kan nemen.      Bent u keramieker of beeldhouwer, en wil je graag samenwerken met een kunstschilder, dan kunnen wijzelf een interessant voorstel uitwerken om samen een boeiende tentoonstelling op te zetten. Wacht niet te lang, vraag vrijblijvend prijs en laat ons weten welke periode jouw voorkeur geniet.   Met vriendelijke groeten,   Tine Lievens               (foto’s studio)
Herfst- en wintertentoonstelling 2018-19 Kunsthuis Artine, is vanaf zaterdag 29 september er terug met heel wat nieuw werk van diverse kunstenaars.

Iedere dag open tijdens het kerstverlof.

Verhuring kunsthuis Het kunsthuis wordt voor kunstenaars ter beschikking gesteld voor één of twee weken of per maand en dit gedurende de maanden mei tem september. Je kan nu een periode vastleggen voor 2019 (en 2020) in mei, juni, juli, augustus en september. Voor meer info : neem contact op via tine.lievens@skynet.be.   Het is de bedoeling een forum te bieden aan kunstenaars en er wisselende tentoonstellingen te brengen. De kunstenaar is telkens zelf aanwezig op de wisselende tentoonstellingen.