Adres : Oosthelling Kursaal 6, 8400 Oostende (kaart openen)

Kunsthuis Artine, onze tentoonstellingsruimte, ligt centraal te Oostende, vlak naast de Kursaal, op 50 meter van het strand. Kunsthuis Artine, 40 vierkante meter groot, volledig ingericht met ophangsystemen en verlichting, kan ter beschikking gesteld worden aan de professionele kunstschilder, keramieker of beeldhouwer. De combinatie van meerdere kunstdisciplines kan uiteraard ook en geeft een meerwaarde aan uw tentoonstelling. Eveneens staat een leuke studio ter beschikking, zodat je er meteen een beetje vakantie kan nemen.      Bent u keramieker of beeldhouwer, en wil je graag samenwerken met een kunstschilder, dan kunnen wijzelf een interessant voorstel uitwerken om samen een boeiende tentoonstelling op te zetten. Wacht niet te lang, vraag vrijblijvend prijs en laat ons weten welke periode jouw voorkeur geniet.   Met vriendelijke groeten,   Tine Lievens               (foto’s studio)
De Nacht van de musea en de galerijen

Zaterdag 15 februari van 14 uur tem 23 uur

Literatuur, muziek en kunst ontmoeten elkaar tijdens De Nacht van de Musea en de Galerijen. Met 35 deelnemende kunsthuizen belooft het opnieuw een inspirerende editie te worden. Met een recordaantal van 35 deelnemende kunsthuizen, heel wat nieuwkomers en optredens van muzikanten binnen het project ‘Ostend is Music’ belooft het een zeer inspirerende editie te worden.   Oostendse galeries en musea zetten al vanaf 14.00 uur ’s middags hun deuren open en ook de leerlingen van het Conservatorium aan Zee zijn opnieuw van de partij. Volg het verlichte parcours langs de verschillende locaties en laat je meevoeren. Meer info : www.oostende.be/denacht Graag nodigt Tine Lievens je uit op " De Nacht van de Musea en de Galerijen" te Oostende op 15 februari vanaf 11 tot 23 uur. We verwelkomen je graag met een hapje en een drankje. Ook op zondag zijn we open. De folder met plannetje van de musea en galerijen kan je bij ons bekomen.   Voorjaar 2020

Tijdens krokusverlof : 22 februari tem 1 maart iedere dag open van 11 uur tem 19 uur

Tijdens het krokusverlof iedere dag open : 22 februari - 1 maart 

Verhuring kunsthuis Het kunsthuis wordt voor kunstenaars ter beschikking gesteld voor één of twee weken of per maand en dit gedurende de maanden mei tem september. Voor 2020 zijn er geen periodes meer beschikbaar. Je kan nu reeds een periode vastleggen voor 2021 in mei, juni, juli, augustus en september. Voor meer info : neem contact op via tine.lievens@skynet.be.   Het is de bedoeling een forum te bieden aan kunstenaars en er wisselende tentoonstellingen te brengen. De kunstenaar is telkens zelf aanwezig op de wisselende tentoonstellingen.