Start aan de kerk van Pottes, Rue du Monument. Baantje volgen tot aan Schelde. Naar links het jaagpad volgen langs de Schelde. Eerste aardeweggetje naar links volgen (draait 90 graden) tot aan baantje. Baantje (Rue de Rivage) verder volgen tot aan grote baan.

Baan oversteken en Rue de la Gare volgen. Eerste baantje naar rechts nemen (Rue de la Couture), dit gaat over in een aardeweggetje. Aan een kruising, de aardeweg naar rechts nemen, tot aan het baantje (Sebles) aan een voetbalveld. Naar links en verder volgen. Na een bocht naar links, een paadje naar rechts nemen en blijven volgen tot aan een baan (Chemin de l'Anglée).

Naar links efkens die baan volgen voor een klein stukje. De baan draait naar links en kort daarop terug naar rechts. In die rechtse bocht, rechtdoor gaan op een aardeweggetje. Op het einde naar links een baantje (waarschijnlijk Rue de la Naverie) altijd blijven volgen tot in de streek van Rejet de Sébles.

Daar de bocht naar links meevolgen (Sébles) en dan rechts aanhouden (Opletten, is niet heel duidelijk zichtbaar !!!!) om terug op een klein weggetje te komen dat leidt naar Rejet Cadu. Aan een splitsing naar rechts, rechts het aardeweggetje volgen. Tot aan de baan Rue de la Gare. Dit is dezeflde baan als die we genomen hebben in het begin van de wandeling.

Op die baan naar rechts en eerste baan naar links nemen (Cadu). Deze baan volgen en na een baan naar rechts te zijn voorbijgelopen moet een klein paadje zichtbaar worden op de linkse kant dat een veld kruist. Dit paadje volgen tot aan de baan (Bazin). Baantje oversteken en paadje verderzetten. Dit komt dan uit in een wijk.

Naar de grote baan gaan, de grote baan oversteken en dan rechts die grote baan efkens volgen om terug het baantje Rue du Monument te nemen naar links tot aan de kerk.