Algemeen
Startpagina
De club
Fotogalerie
Bestuur
Kalender
Sponsors
Downloads
Shop
De pers
De weg naar REAL
Website
REAL gastenboek
Links

 

REALers

A-kern
B-kern 
Walk of fame
Good old days

 

Huidig seizoen
Uitslagen
Rangschikking
Wedstrijdverslagen
Statistieken

 

REAL archief
Oud nieuws
Palmares
Winter 2001-2002
Zomer 2002
Winter 2002-2003
Zomer 2003
Winter 2003-2004

 

Kalender

C = Competitiewedstrijd                                                                        

V = Vriendschappelijke wedstrijd = eetfestijn                                   


Januari 2006


07: C FC Torpedo - REAL A
07: V REAL B - KWB Kuallile

14: C Real A - Waranda-Ham
14: V Haneboys - REAL B

21: C Welkom Boys - Real A
21: V Real B - V.E. Hamont

28: C REAL A - Heuvel
28: V Herkol - REAL B


Februari 2006


04: C REAL A - Motorclub
04: V Real B - Stort Sport

11: C Real Roth - Real A
11: V Loza Boys - Real B

18: C Real A - Vanbroekhoven ( Einde Wintercompetitie 2005 - 2006 )
18: V Real B - SP. Blauw Wit

25: V CSM - Real B

 

Maart 2006


04: V Real B - V Hoek

11: C VK Kolonie- Real A (start zomercompetitie 2006)
11: V Peer SV - Real B

18: C Real A- Waranda B

18: V Real B - Jerommekes        S'avonds gaan we naar PSV en feesten in Eindhoven

25: C De Heikneuters - Real A

25: V Houtmolen - Real B


April 2006


01: C Real A- Sparta Blauw Wit

01: V REAL B - V. Eksel

08: C SK Vanbroekhoven - Real A

08: V Real Hoebot - Real B

15: C Real A- Steenweg Sport

15: V Real B - VV Stars

22: C FC Onderstal - Real A

22: V Puntershoek - Real B

29: C Real A- Real Roth A

29: V REAL B - V. Heikneuters


Mei 2006


06: C Welkom Boys B - Real A

06: V SP. Blauw Wit - REAL B

13: C Olmen Sport - Real A

13: V REAL B - Peer SV

20: C Real A- FC Motorclub B

20: V KWB Sport - REAL B Wordt gespeeld op de terreinen van de Vriendenkring

27: C Real A VRIJ

27: V REAL B - CSC Barrier

 


Juni 2006


03: C Paars Wit B - Real A

03: V KWB Kaullile - REAL B

10: C Real A- VK Kolonie       (Terug ronde)      

10: V Real B - Loza Boys

10:    Vriendschappelijke wedstrijd Schönecken - Real B

17: C Waranda B - Real A

17: V Jerommekes - Real B

24: C Real A- De Heikneuters

24: V Real - V. Herkol

 


Juli 2006


01: C Sparta Blauw Wit - Real A

01: V CSC Barrier - Real B

08: C Real A- SK Vanbroekhoven

09:    Minivoetbal tornooi van Racing Pelt

 

Zomerstop voor Real A en B


Augustus 2006

 

05: C Steenweg Sport - Real A

05: V Real B - Marshof

12: C Real A- FC Onderstal

12: V Hoek - Real B

19: C Real Roth A - Real A

19: V Real B - Houtmolen

26: C Real A- Welkom Boys B

26: V VV Stars - Real B


September 2006


02: C Real A- Olmen Sport

02: V REAL B - CSM

09: C FC Motorclub B - Real A

09: V V. Eksel - Real B

16: C Real A VRIJ

16: V Real B - Haneboys

23: C Real A- Paars Wit B    (Einde Zomercompetitie 2006)

23: V V.E. Hamont - Real B

30: V Real - VK Kolonie

 


Oktober 2006

07: V St. Sport - Real B

14: V Real B - Puntershoek

21: V St. Sport B - Real B

28: V Real - Hoebot


November 2006

04: V KWB Lindel - Real B


11: V Real B - V. St. Sport

18: V Marshof - Real B

25: V Real B - KWB Barrier


December 2006


02: V VK Kolonie - Real B

09: V Real B - KWB Sport

16: V Heikneuters - Real B


23: V REAL B - KWB Lindel