Algemeen
Startpagina
De club
Fotogalerie
Bestuur
Kalender
Sponsors
Downloads
Shop
De pers
De weg naar REAL
Website
REAL gastenboek
Links

 

REALers

A-kern 
B-kern 
Walk of fame
Good old days

 

Huidig seizoen
Uitslagen
Rangschikking
Wedstrijdverslagen
Statistieken

 

REAL archief
Oud nieuws
Palmares
Winter 2001-2002
Zomer 2002
Winter 2002-2003
Zomer 2003
Winter 2003-2004

 

Wedstrijdverslag Real B 2006

 

14-01-2006

Haneboys - Real B

 

De eerste wedstrijd na het vieren van oud op nieuw is ook weer een feit. Door de aflasting van Real A was de aanhang zeer groot en werd er lustig van voetbal en pintjes genoten.

In de eerste helft stonden we al snel op een achterstand door 2 uitschuivers van vader en zoon Van Elven. Maar door eenmooi doelpunt van Gino Schoemans en nog een doelpunt van de tegenpartij gingen we de rust in met een achterstand van 3-1.

De aanvang van de 2de helft ging iets vlotter. Real vond mekaar iets beter daar door kon Gino 3 mooie kansen in 3 mooie doelpunten omzetten. Hierdoor was het 3-4. Maar dit was nog niet voldoende de tegenpartij kon vervolgensscoren daarna Real weer en in de slot seconde kon de tegen partij de wedstrijd toch besluiten met een gelijkspel.

5-5 na een bewogen wedstrijd.

        

28-01-2006

Veteranen Herkol - Real B 1 - 2

Real B moest in de barre winterkou de verplaatsing maken naar de buren uit 't Hent, een geduchte tegenstrever. Al snel bleek dat het harde terrein een voordeel zou zijn voor Real, de technisch begaafde spitsen konden regelmatig voor gevaar zorgen. Via Gino Schoemans kon Real zelfs uitlopen tot 0 - 2. De fysiek sterkere thuisploeg probeerde met lange rushes de real defensie te verschalken; maar deze liet zich niet opzij zetten. Toch zou de thuisploeg scoren vanuit een stilstaande fase 1 - 2, tevens de ruststand.
In de tweede helft hetzelfde scenario. De score bleef echter ongewijzigd, een knappe prestatie van Real B.

 

04-02-2006

Real B- Stort Sport 1 - 3

Het terrein op Real lag er nog steeds slecht bij, een helft hard en de andere helft had een zacht bovenlaagje. Dus geen ideale omstandigheden om een mooie wedstrijd te verkrijgen.
Onder leiding van scheids Carlo Reynders moest Real zijn meerdere erkennen in de bezoekers. Een moedeloos en ongeinspireerd Real stond met de rust 0 - 3 achter.
Enkele wissels tijdens de rust zorgde ervoor dat Real iets sterker voor de dag kwam in de tweede helft. Peter Umans werd door Jacky Hontis vrijgespeeld voor doel, maar de kans werd niet benut. Toch zou Real kunnen tegenscoren via een mooi ingekopte bal van Gino Schoemans na een goed getrapte hoekschop. Real dat nog enkele kansen kreeg en de bezoekers die eveneens de bal niet meer in doel kregen, moest zich tevreden stellen met dit verlies. Eindstand 1 - 3

 

18-02-2006

Real B - Blauw Wit 3 - 4

Real B kon starten met een zeer sterk elftal en dat zou ook al snel duidelijk worden in de wedstrijd.

De bezoekers kwamen er totaal niet aan te pas en dat resulteerde in een 3 - 0 voorsprong halfweg de eerste helft. Doelpuntenmakers Gino Schoemans, Koen Vrancken en Davy Thijssen.

Vele kansen werden nog onbenut gelaten en een kleine onoplettendheid in de defensie na een stilstaande fase zorgde toch voor een 3 - 1 ruststand.
Daar het A-elftal van Real de laatste weken met een gebrek aan spelers te maken heeft, moest er tijdens de pauze flink gesleuteld worden aan het team. Op 4 plaatsen werd het elftal gewijzigd met alle gevolgen vandien.

De nonchalance die reeds op het einde van de eerste helft zichtbaar was, zette zich onveranderd verder in de tweede helft. Geen samenspel, onnodig balverlies, slecht uitverdedigen en vooral de tegenstrever die zijn kans rook, zorgde ervoor dat Real uiteindelijk nog verloor met 3 - 4.

 

25-02-2006

CSM - Real B 9 - 3

De thuisploeg, die zoals bekend over een zeer jong en goed elftal beschikt, zette real direct onder druk.
De verdediging van Real wist geen oplossing te vinden voor de snelle balwisselingen van de tegenstrever.
Doelpunten bleven niet uit en bij de rust was de stand 6 - 1.
Real kon de tweede helft iets meer druk uitoefenen op de verdediging van de thuisploeg maar de overwinnig voor CSM stond toen al vast.
Davy Thijssen die driemaal scoorde zorgde voor de 9 - 3 eindstand.
Een wedstrijd om vlug te vergeten.
Het proffessionele Real was vooral onder de indruk van het slechte terrein en het wassen in een plastic kommetje zijn de profs van Real ook niet gewoon,
verzachtende redenen voor de wanprestatie??????

 

04-03-2006

Real B - Hoek VV

 

De technische en sportieve staf van Real B hebben na urenlang overleg besloten om de wedstrijd tegen Hoek VV niet te laten doorgaan. De staat van het terrein en de weersomstandigheden waren van die aard dat spelen onverantwoord zou zijn.