Algemeen
Startpagina
De club
Fotogalerie
Bestuur
Kalender
Sponsors
Downloads
Shop
De pers
De weg naar REAL
Website
REAL gastenboek
Links

 

REALers

A-kern
B-kern 
Walk of fame
Good old days

 

Huidig seizoen
Uitslagen
Rangschikking
Wedstrijdverslagen
Statistieken

 

REAL archief
Oud nieuws
Palmares
Winter 2001-2002
Zomer 2002
Winter 2002-2003
Zomer 2003
Winter 2003-2004

 

REAL Heesakker B-kern

 


 

 

 

Nr.: 1

Opgesteld als: Doelwachter

Naam: Patrick Clerks

Geboortedatum:                                                                                                         


REALer sinds:

Vorige clubs:

 

 

 

 

 

Nr.: 2

Opgesteld als: Doelwachter

Naam: Stefan Moors

Geboortedatum:


REALer sinds:

Vorige clubs:

 

 

 

 

 

Nr.: 3

Opgesteld als: Laatste Man

Naam: Tim Dreesen

Geboortedatum: 26-04-1976


REALer sinds:

Vorige clubs:

 

 

 

 

 

Nr.: 4

Opgesteld als: Voorstopper / Mandekker

Naam: Willy Van Elven

Geboortedatum: 24-11-1950


REALer sinds: 1974

Vorige clubs: Real For Ever

 

 

 

 

 

Nr.: 5

Opgesteld als: Links Bak / Mandekker

Naam: Mike Vrijssen

Geboortedatum: 17-02-1974


REALer sinds: 1996

Vorige clubs: PSV

 

 

 

 

 

Nr.: 6

Opgesteld als: Rechts bak / Mandekker

Naam: Geert Schoutenden

Geboortedatum:


REALer sinds:

Vorige clubs:

 

 

 

 

 

Nr.: 7

Opgesteld als: Links Half

Naam: Bert Vrancken

Geboortedatum: ??-??-1964


REALer sinds: 1998

Vorige clubs: KVVO, Pelter Boys, Stars

 

 

 

 

 

Nr.: 8

Opgesteld als: Links Half

Naam: Bert Alders

Geboortedatum:


REALer sinds:

Vorige clubs:

 

 

 

 

 

Nr.: 9

Opgesteld als: Rechts half

Naam: Henri Lemmens

Geboortedatum: 04-07-1963


REALer sinds: 1989

Vorige clubs: Overpelt VV, Inter Rosa, Vaheja, KWB Grote Heide, Damesheide

 

 

 

 

Nr.: 10

Opgesteld als: Verdedegende Middenvelder

Naam: Davy Van Elven

Geboortedatum: 26-04-1976


REALer sinds: 1992

Vorige clubs: Wijchmaal, Opoeteren, Overpelt VV, Kadijk

 

 

 

 

 

Nr.: 11

Opgesteld als: Aanvallende Middenvelder

Naam: Peter Umans

Geboortedatum: 22-01-1968


REALer sinds: 2001

Vorige clubs: Esperanza Neerpelt, Familie Franssen, Look VV

 

 

 

 

 

Nr.: 12

Opgesteld als: Middenvelder

Naam: Peter Bloemen

Geboortedatum:


REALer sinds:

Vorige clubs:

 

 

 

 

 

Nr.: 13

Opgesteld als: Spits

Naam: Gino Schoemans

Geboortedatum: 24-09-1970


REALer sinds: 2002

Vorige clubs: Esperanza Neerpelt, Stormvogels, Stort Sport, Haeneboys

 

 

 


Nr.: 14

Opgesteld als: Spits

Naam: Davy Tijskens

Geboortedatum:


REALer sinds:

Vorige clubs:

 

 

 

 

 

Nr.: 15

Opgesteld als: Spits

Naam: Jacky Hontis

Geboortedatum: 05-10-1966


REALer sinds: 1996

Vorige clubs: Esp. Neerpelt, Familie Franssen, Klompen

 

 

 

 

 

Nr.: 16

Opgesteld als: Links Bak

Naam: Frits Van Och

Geboortedatum:


REALer sinds:

Vorige clubs:

 

 

 

 

 

Nr.: 17

Opgesteld als: Spits

Naam: Campske

Geboortedatum:


REALer sinds:

Vorige clubs:

 

 

 

 

 

Nr.: 18

Opgesteld als: Scheidsrechter

Naam: Carlo Reijnders

Geboortedatum:


REALer sinds:

Vorige clubs: