Algemeen
Startpagina
De club
Fotogalerie
Bestuur
Kalender
Sponsors
Downloads
Shop
De pers
De weg naar REAL
Website
REAL gastenboek
Links

 

REALers

A-kern
B-kern 
Walk of fame
Good old days

 

Huidig seizoen
Uitslagen
Rangschikking
Wedstrijdverslagen
Statistieken

 

REAL archief
Oud nieuws
Palmares
Winter 2001-2002
Zomer 2002
Winter 2002-2003
Zomer 2003
Winter 2003-2004

 

REAL Heesakker A-kern

 

 

 


Nr.: 1

Opgesteld als: Doelwachter

Naam: Patrick Gijbels

 

Geboortedatum: 07-04-1973


REALer sinds: 2000

Vorige clubs: Overpelt VV, Lommel SK, Overpelt VV, Kadijk SK

 

 

 

 

Nr.: 2

Opgesteld als:

Naam: Patrick Claes

Geboortedatum: 05-06-1976


REALer sinds: 1996

Vorige clubs: Esp. Neerpelt, Familie Franssen, Klompen

 

 

 

 


Nr.: 3

Opgesteld als:

Naam: Kristof Gijbels

Geboortedatum: 13-04-1976


REALer sinds: 2001

Vorige clubs: Overpelt VV, Real

 

 

 

 

 


Nr.: 4

Opgesteld als: Links Bak

Naam: Dominique Willekens

Geboortedatum: 14-08-1970


REALer sinds: 1992

Vorige clubs: Achel VV

 

 

 


Nr.: 5

Opgesteld als:

 

Naam: Geert Willekens

Geboortedatum: 17-06-1973


REALer sinds: 1995

Vorige clubs: Achel VV

 

 

 

 


Nr.: 6

Opgesteld als:

Naam: Raf Huysmans

Geboortedatum: 1972


REALer sinds: 2003

Vorige clubs: Esp. Neerpelt, Herkol, Hamont

 

 

 

 


Nr.: 7

Opgesteld als:

Naam: Groenen Davy

Geboortedatum: 11-09-1976


REALer sinds: 2003

Vorige clubs: Esperanza Neerpelt, Grote Heide

 

 

 

 


Nr.: 8

Opgesteld als: Links Half

Naam: Valentijn Desaert

Geboortedatum:


REALer sinds:

Vorige clubs:

 

 

 

 


Nr.: 9

Opgesteld als:

Naam: Erik Willekens

Geboortedatum:


REALer sinds:

Vorige clubs:

 

 

 

 


Nr.: 10

Opgesteld als:

Naam: Gunther Haex

Geboortedatum:


REALer sinds:

Vorige clubs:

 

 

 

 


Nr.: 11

Opgesteld als:

Naam: Glen Cortens

Geboortedatum: 10-08-1979


REALer sinds:

Vorige clubs:

 

 

 

 


Nr.: 12

Opgesteld als:

Naam: Gust

Geboortedatum:


REALer sinds:

Vorige clubs:

 

 

 

 


Nr.: 13

Opgesteld als:

Naam: Kevin Umans

Geboortedatum: 08-10-1983


REALer sinds:

Vorige clubs:

 

 

 

 


Nr.: 14

Opgesteld als:

Naam: Roy Umans

Geboortedatum: 05-06-1985


REALer sinds:

Vorige clubs:

 

 

 


 

Nr.: 15

Opgesteld als:

Naam: Michael

Geboortedatum:


REALer sinds:

Vorige clubs:

 

 

 


 

Nr.: 16

Opgesteld als:

Naam: Glen

Geboortedatum:


REALer sinds:

Vorige clubs:

 

 

 


 

Nr.: 17

Opgesteld als:

Naam: Frank

Geboortedatum:


REALer sinds:

Vorige clubs: