Last update: 4 november 2008 --> nieuws & pup

Welkom op de website van
Faito Wijnendalhoeve

Hallo iedereen, welkom op mijn website. Hier kan je al mijn avonturen volgen, en natuurlijk leuke foto's en filmpjes bekijken.

Eerst een beetje over mezelf:

Ik ben dus Faito Wijnendal Hoeve. Mijn mama is Benki Wijnendal Hoeve en mijn papa is Mara Shima Tsunami.
Op 15 mei 2006 ben ik ter wereld gekomen samen met mijn broertje en zusje.
Ikzelf ben een black & tan shiba, maar mijn broertje en zusje zijn rood van vacht. Gek hé. Ik ben een actief kereltje en mijn vrouwtje zegt dat ik een pracht karakter heb. Ik ben speels en durf wel eens de regels te overtreden. Geloof me, mijn baasjes hebben hun handen vol met mij.

Toen ik 5 weekjes oud was, kwamen er vreemde mensen op bezoek. Ik vond het vrouwtje dat erbij was meteen heel aardig, wat ik ook meteen heb laten zien met een vreugdeplasje en door in haar broek te gaan bijten. Ja hoor, ik was toen al een heel stoer kereltje. Het waren echt lieve mensen, dus vond ik het spijtig toen ze weer vertrokken.

Toen ik bijna 8 weekjes oud was, kwam het vrouwtje terug. De man was er niet bij, want die moest werken hoorde ik later. En ja hoor, ik mocht met haar mee naar mijn nieuwe thuis. Het vrouwtje nam me mee naar de auto, en daar stond een grote bench voor me klaar waar ik tijdens de autorit in mocht zitten. Het was wel een beetje vreemd hoor, al die nieuwe dingen.
Tijdens de rit moest ik plassen, en ik gaf dit aan door zachtjes te blaffen want ik wou de nieuwe bench van mij niet vuil maken.

Eenmaal in het verre Limburg aangekomen, mocht ik eerst op bezoek bij mijn nieuwe oma en opa. Die waren heel blij mij te zien, en de snoepjes stonden al klaar. Ik had een aantal snoepjes gekregen, maar ik had er nog wel zin in. Dus probeerde ik de doos met snoepjes zelf open te doen.

Eindelijk mocht ik naar mijn nieuwe thuis, en daar stonden allemaal spulletjes voor me klaar. Nieuwe speeltjes, een heel grote bench met een lekker dekentje, en mijn nieuw baasje was er ook.
Ik heb nog eventjes mijn nieuwe thuis verkend en eventjes met de baasjes gespeeld, maar toen was ik zo moe, dus ben ik meteen mijn nieuwe slaapplaasje gaan uittesten. Van al die nieuwe indrukken wordt je echt moe.

Je ziet het hé, mijn nieuwe baasjes hebben me een goede thuis en opvoeding gegeven. Ik ben nu een flinke kerel geworden, maar ik ben nog steeds wel een ondeugend baasje!

Mijn fotoalbum

  • Baby foto's
  • Verjaardagen
  • Vakanties
  • Uitstapjes
  • Shows & Wedstrijden
  • Mijn vriendjes
  • Gekke bekken
  • Allerlei