In de Zoltjes bieden we een hele waaier van mogelijkheden.  Zowel op gebied van recepties, buffetten als menu’s. 


Graag stellen wij u een aangepast feest voor.  Misschien toch een kleine kijk op onze mogelijkheden.

Recepties


In de Zoltjes kan u uw receptie volledig zelf samenstellen. Zowel bij de dranken als de hapjes heeft u de volledige vrije keuze.


U kan de dranken kiezen, frisdranken, fruitsappen, water, bieren, huiswijnen,  champagne, schuimwijn of cava, ....  Deze dranken worden doorlopend aangeboden en bijgevuld.  De prijzen voor de dranken hangen af van de keuze en de duur van de receptie.

Voor de hapjes hebt u de keuze uit een lange lijst van hapjes waar zeker zaken tussenzitten die u wel kan smaken.  De hapjes worden steeds opgediend in lepeltjes, kommetjes of schaaltjes.  Enkele voorbeelden van hapjes zijn mini videe met kip, mini worstenbroodje, lepelhapje met beuling en appelmoes, carpacio van rundsfilet ... tot zelfs mini zakje frietjes, gebakken zalmfilet met bearnaisesaus, stoemp met worstje.  De mogelijkheden zijn bijna oneindig en de prijs hangt af van het aantal hapjes u gekozen hebt. 


Wenst u walking-diner is onze werkwijze net hetzelfde zoals met de hapjes en drankjes, aan u de keuze.  Hier serveren we de gerechtjes op kleine bordjes of tasjes.

Buffetten


Net als bij de recepties kan u hier u eigen keuzes en samenstellingen maken.  Wij bieden u een ruime keuze in koude, warme en dessertbuffetten.  Vanzelfsprekend word elk buffet gemakt met de verse en kwaliteitsvolle producten.


Met enige trots mogen we toch stellen dat we op gebied van buffetten toch al veel verwezelijkt hebben.  Niets maakt een feest nog feestelijker dan een mooi en origineel buffet, gepresenteerd op spiegels met de aangepaste belichting en zelfs rookeffecten. 

Ook bij onze desserten en dessertbuffetten kan u rekenen op de allerhoogste kwaliteit.  Onze familietraditie verplicht ons ertoe minstens evenveel aandacht te geven aan de kwaliteit van de desserten als deze van de maaltijden.  Elke dessert wordt geproduceerd in eigen atelier. 


Ook ons uitgebreid gamma aan gelegenheidstaarten heeft al velen doen verbazen.

Menu’s


Ook hier geven we u de volledige keuze, geen vast liggende gerechten waar er gegarandeerd bij zijn die u niet veel zeggen.  Wenst u heel klassiek of eerder wat speciaals.  Geen enkel probleem.  Wenst u gewoon een mosselsouper, een pasta-maaltijd of dagmenu voor groepen of scholen, wij verzorgen het allemaal voor alle prijsklassen.