Welkom in De Zoltjes
 

De Zoltjes is een familiebedrijf dat bestaat sinds 2005, ontstaan uit een traiteur- en organisatieservice voor evenementen.  Sinds onze opening hebben we al een heel palmares van tevreden klanten bij elkaar gesprokkeld.


De feestzalen zijn gelegen in het oude centrum van Antwerpen.  Op wandelafstand van de Grote Markt, Sint Pauluskerk en de kaaien.  Een vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer en parkeergelegenheid op de kaaien.  Al deze punten maakt ons een ideale start en aankomstplaats voor groepen om de Antwerpse binnenstad te verkennen.


De Zoltjes bestaat uit drie feestzalen op twee verdiepingen, met een maximumcapaciteit van 500 personen in de verschillende zalen.  Elke zaal kan aangenaam verkleind worden voor kleinere gezelschappen en beschikt over eigen sanitair en vestiaire.  Op ons terras achteraan kan men rustig vertoeven en genieten van drankje of hapje.


Ondanks het jonge bestaan beschikken we over een hele berg kennis en ervaring op het gebied van koken en verwennen.  Onze familie heeft een bakkers- en traiteursverleden dat teruggaat tot de grootouders.  Opleiding en stages bij de betere restaurants en traiteurs in België garanderen een goede kwaliteit.


Wij beloven u een sterke prijs-kwaliteitsverhouding met een aangename service en bediening.  Alle gerechten worden bereid met verse producten en desserten komen uit eigen atelier.