Vakantieverhuur

 

Knokke-Heist is één van de bekendste badplaatsen aan onze Belgische kust. De mix van zon, zee, strand en een gevarieerd aanbod aan ontspanningsactiviteiten maken van deze badplaats een topper in elk seizoen.

Voor surfers is het een must maar fervente wandelaars en natuurliefhebbers komen hier ook zeker aan hun trekken. Voor vakantiegasten die al eens graag een uitstap maken naar het binnenland liggen Brugge en Damme slechts op een boogscheut verwijderd.

 
Onze appartementen
foto-helga
foto-rocamar
foto-zonneschijn
foto-zonneschijn
Helga
Rocamar
Zonneschijn
Mazarin

 

In deze context kunt u bij ons terecht voor een ontspannende vakantie. Wij bieden u de keuze tussen drie appartementen gelegen op de zeedijk in Duinbergen en één appartement gelegen aan het Albertstrand te Knokke, tussen Casino en Rubensplein. Van gezellig knus en comfortabel genieten tot een verblijf met de hele familie of er even tussenuit met vrienden. U geniet steeds van alle modern comfort en bovenal van een prachtig zeezicht. Bent u geïnteresseerd en wil u graag wat bijkomende informatie, klik dan gewoon verder op de naam van de residentie of bel ons, wij helpen u graag verder om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.