WELKOM!

Hartelijk welkom op de website van Koninklijke Muziekvereniging Vlijt en Eendracht Kalmthout.

V&E is een springlevende, 120 jaar jonge muziekvereniging die een 60 tal muzikanten telt. De jongste is er 12 en de oudste bijna 86. Allemaal hebben ze één doel: samen mooie muziek maken die (ont)roert.

Vlijt en Eendracht staat onder de inspirerende leiding van Patrick Milbou.

V&E OP DE STRAATFEESTEN!

Op ZONDAG 9 JUNI 2019 BRENGT V&E OM 11 U EEN GEVARIEERD PROGRAMMA OP DE MAIN STAGE VAN DE STRAATFEESTEN OP HET KERKENEIND!.

V&E ENCHANTé!

Op VRIJDAG 15 EN ZATERDAG 16 MAART 2019 bracht V&E een geslaagde FRANSE CHANSONAVOND in het O'KA.

V&E & Aidomen: PACEM concert voor de vrede!

Op ZATERDAG 10 NOVEMBER 2018 brengen V&E en koor Aidomen een Vredesevocatie in de kerk van Heide-Kalmthout in het kader van 24 uur voor de Vrede. De kaartenverkoop is gestart..

FEEST 55 JAAR CRESCENDO

ZATERDAG 20 EEN ZONDAG 21 JANUARI 2018 - 55 JAAR TURNKRING CRESCENDO MET LIVE MUZIEK DOOR VLIJT & EENDRACHT.

V&E SOIREE : Klassiek concert!

Op ZATERDAG 13 MEI 2017 speelt V&E op klassieke wijze in de kerk van Heide-Kalmthout. De kaartenverkoop is gestart..

BRASSED OFF

Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 november 2016 brachten V&E en toneelkring DE SPARREN het muziektheaterstuk 'BRASSED OFF'. Plaats van het gebeuren: De Markgraaf. .

LINK Reservatie BRASSED OFF

V & E @ AB : Pop, Chanson & Rockconcert!

Op ZATERDAG 23 APRIL 2016 speelt V&E het beste van 50 jaar pop, chanson- en rockgeschiedenis. De parochiezaal van Achterbroek, den AB van Kalmthout, is onze rocktempel. De kaartenverkoop start half maart..

V & E - eigen AARDE(g) CONCERT - DE MARKGRAAF !

Op ZATERDAG 7 NOVEMBER 2015 was de Markgraaf het prachtige decor van V&E's AARDECONCERT! We sloten de cyclus van de 4 elementen af met een concert over aarde in al zijn facetten. We werkten samen met beeldenatelier VIO, De Sparren, Muzarto en de scouts van Heuvel..

V & E - OPEN REPETITIE !

Op vrijdag 13 maart 2015 gooit V&E haar deuren open voor nieuwe muzikanten. In een open repetitie kan iedereen eens komen proeven van het spelen in een harmonie-orkest!.

V & E - IN THE CLUB !

Op zaterdag 22 november bracht V&E onder leiding van Patrick Milbou een concert 'jazz en lichte muziek' in het Parochiecentrum van Achterbroek: V&E in the Club!.

Concerten

V&E heeft een traditie van speciale concerten. Hier zien we koor en orkest in het Vuurconcert: V&E inferno.

Gezellige repetities

Elke vrijdag studeren we in ons fanfarelokaal in de Schooldreef aan boeiende muziek onder leiding van Patrick Milbou. Samen mooie muziek maken primeert. Daarna is er uiteraard tijd voor een drankje en een gezellige nababbel.

Vernieuwd 'fanfarelokaal' feestelijk geopend

Op zondag 3 oktober 2010 werd het vernieuwde 'fanfarelokaal' aan de Schooldreef plechtig geopend door Burgemeester Lukas Jacobs. De nieuwe V&E toog werd ingezongen op de tonen van het V&E tooglied.