> Output Management
> Seminars & Coaching
> Boek
> Test Jezelf
> Contact
> Naar Startpagina

 

NL - FR - EN  

Het boek kreeg een nominatie voor 'Managementboek van het Jaar 2006'. De eerste druk was in enkele maanden uitverkocht!

BOEK: Leiding geven zonder bevelen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestellen? Stuur een email met je bestelling naar Filip Vandendriessche of Jef Clement

Het boek is te koop via de boekhandel. Je kan het ook eenvoudig bestellen door een email te sturen aan bovenstaand adres. Vermeld je naam, adres en eventueel BTW nummer. Het boek wordt je zo snel mogelijk toegestuurd.

Enkele uitspraken uit het boek:

Filip Vandendriessche en Jef Clement. ISBN 9077432035 – Prijs : 24,95 EUR. Uitgeverij Lannoo Campus.

In april 2006 verscheen het boek 'Leiding geven zonder bevelen'. Het boek geeft een praktische handleiding voor output-management, gestoffeerd met honderden voorbeelden uit de praktijk: het laat zien hoe een organisatie krachtig en dynamisch kan worden geleid vanuit visie. Het gaat dieper in op de praktijk van het formuleren van een motiverende visie, op het aanpakken van verandering op een overtuigende wijze, en op het mobiliseren van het talent en de creativiteit van medewerkers. Centraal in de benadering staat het hanteren van de managementtrechter en de conflictpyramide.

• 'Een organisatie bereikt niet wat ze wil, ze bereikt enkel wat ze beloont'
'Een manager kan zich permitteren om geen oplossing te hebben. Hij kan zich niet permitteren om geen criteria te hebben'
'Manage by vision, don't manage by figures... Cijfers creëren een illusion of control'

‘Hoe meten zonder cijfers?’
'Management is problemen verkopen en oplossingen krijgen'
'Een oplossing is een mentale gevangenis'
'Je hebt de medewerkers die je verdient'

De Pers schrijft:

HR Magazine - Mei 2006: "... de benadering is anders, frisser en tastbaarder dan we doorgaans in de vakliteratuur gewend zijn. “Leidinggeven zonder bevelen” is dan ook één van de sterkste werken die in het Nederlandse taalgebied omtrent deze thematiek verschenen zijn."

Trends: "Het duo zorgt voor een interessante visie op de managementpraktijk, onder meer op motiveren, overtuigen, delegeren en leiding geven."

Job@: "Wie pagina na pagina de vertaling maakt naar zijn eigen situatie maakt kans op een meer ontspannen manier van chef zijn, prettiger voor zichzelf en voor zijn medewerkers. Het proberen waard. (Walter De Hertog)"

www.outputmanager.com