home
Ons Aanbod
aquawellness
Links
Op maat
Een blik op ...

 

Wij zijn een team van AQUA WELLNESS lichaamswerkers in België, opgeleid en erkend door het Institüt für AQUA WELLNESS© in Duitsland.

 

Jeannine Emonds:  

 

Opgeleid AQUAWELLNESS lichaamswerker en begeleider workshops en introductie weekends, tevens opgeleid Oceanic Aquabalancer. erkend in het Cranio sacrale werk in het water en op de tafel, alsook integratieve massage " een spel met dynamiek en olie". "Hopi" oorkaarsen, een Indiaans ritueel, ontdek het natuurlijk gevoel van welzijn.

jeannine@aquawellness.be

 

 

Kristel Vlemincx:

 

Kristel werkt sinds 1988 als verpleegkundige. 
Een jarenlange zoektocht bracht haar naar het element water. AQUA WELLNESS gaf haar de mogelijkheid het pad naar zichzelf verder op te gaan.Als erkend AQUA WELLNESS lichaamswerker nodigt ze je uit  jou eigen pad te exploreren.
Naast het waterwerk zijn Cranio-sacraal en Reiki belangrijke peilers waarop ze steunt in de boeiende herontdekkingstocht naar jezelf.

kristel@aquawellness.be

 

 

 

Els Timmerman:
Opgeleid Aqua Wellness lichaamswerker, lic. in de kinesitherapie, kritische ontwikkelingsbegeleiding methode Hendrickx, babymassage, zwangerschapsbegeleiding, essences of the New millennium, dolphin essences, transformatiewerk.

elstimmerman@tiscali.be

 

 

 

 

 

Ingrid Hens:
Ingrid is erkend AQUA WELLNESS bodyworker. Ze geeft al 25 jaar les aan jongeren en volwassenen en stimuleert ze met hart en ziel om hun pad te vinden en thuis te komen bij zichzelf. 
Ze kan steunen op verschillende opleidingen o.a. Reikimeester, master-practitioner NLP, werken met energie en vele leerprocessen uit het dagelijks leven.
Haar grote passie is de verbinding met de dolfijnen -en walvisenergie en de energie van alle oceanen.
Ze organiseert ook reizen.

ingrid.hens@tiscali.be

 

 

Home Aquawellness Aanbod Links Op maat Een blik op ...