home
Ons Aanbod
Wie we zijn
Links
Op maat
Een blik op ...

Aquawellness

 

AQUA WELLNESS is een tocht terug naar je oorsprong, de eindeloze blauwe diepte van je innerlijke oceaan. Je duikt in de wondere wereld van herinneringen. AQUA WELLNESS brengt je weer naar die speciale plek waar je liefdevol omringd was door zacht, warm water.  

~~~~~~~~~~

AQUA WELLNESS is een van de meest zachte en gevoelige vormen van lichaamswerk die je in een staat van absolute vrede en diepe relaxatie, gevoel van vreugde, lichtheid en extase  kunnen brengen. Je ontdekt je eigen oneindige innerlijke ruimte waarin je jezelf kan zijn, je lichaam kan ontspannen en energie vrij kan stromen…in en met het water…

 

AQUA WELLNESS is een vorm van lichaamswerk in aangenaam warm water van 34 ŕ 35°C. Zacht rekken en strekken, massage, adem-en energiewerk, zowel boven als onder water worden met elkaar verbonden. Je bewegingen worden ruimer en vrijer door de gewichtloosheid in het water. Je lichaamsperceptie zal veranderen, je wordt je bewuster van je eigen lichaam in heel je zijn.  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

AQUA WELLNESS nodigt je uit de helende energie van water te verkennen en toe te laten. Chronische fysieke pijn zowel als emotionele spanningen kunnen zo een uitweg vinden

~~~~~~~~~~~~~~~~

Je ervaart jezelf zachter, gevoeliger en dieper en je innerlijke schoonheid zal stralen.  

 

En meer… AQUA WELLNESS is verrijkt door de energetische connectie met de « spirit » van dolfijnen en walvissen. De wijsheid en inspiratie van je dolfijn- en walvisvrienden geeft je de kans je « innerlijke kind » te herontdekken. Ze willen je op een erg speelse wijze herinneren aan je eigen natuurlijke oerstroom.

 

 

Een AQUA WELLNESS sessie begint met een ontspanningsfase aan het wateroppervlak. Liggend op je rug word je rustig gedragen, gewiegd en bewogen. Ben je ontspannen en er klaar voor kan je de stap zetten in de wondere onderwaterwereld.

            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Met respect voor je eigen zijn en grenzen begeleidt de AQUA WELLNESS lichaamswerker je tijdens deze (her)ontdekkingstocht.

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zacht en geleidelijk word je onder water gebracht en maak je kennis met een nieuwe wereld. Bewegingen worden wijder, rekkingen en strekkingen afgewisseld met uitdeinende golf- en spiraalbewegingen.

Duik steeds dieper en herinner… 

 

       

 

Boven wordt onder
Onder boven                 
Dieper, groter, stiller
Oneindig maar zo bekend
Koesterend en toch vrij
Ruimte in geborgenheid
Stilte in beweging
Ik adem
 Ik leef ...

 

AQUA WELLNESS is bereikbaar VOOR IEDEREEN ! ! !

AQUA WELLNESS is in de eerste plaats een fijne manier van relaxatie...

AQUA WELLNESS maakt bewegingen en eigen stilte zo vanzelfsprekend…

AQUA WELLNESS is een geduldige manier om het water weer te gaan vertrouwen en te herkennen, om angst voor water om te zetten in enthousiasme…

AQUA WELLNESS is net zo onbegrensd als water, zacht, geduldig en begrijpend…

AQUA WELLNESS kan je helpen bij spanningen, stress, hoofdpijn, spierziekten, spierspanningen, gewrichtsklachten en je relatie met mensen om je heen…

AQUA WELLNESS is voor jou, wie of hoe je ook bent...

AQUA WELLNESS staat zeker ook voor pret en geluk. Durf jezelf te voelen en het kind te zijn dat in je leeft…

 

Waarom oefent water een bijna magische aantrekking op ons uit ? Water is het element van het begin, de basis van het leven. Het komt voort uit de weke, vrouwelijk- moederlijke sferen en symboliseert de gevoelswereld… Water kan bijna elke mogelijke vorm aannemen en ons de meest verscheidene uitdrukkingsvormen laten beleven, rustig in een glas, levendig bij het drinken, in beroering brengend aan een snelstromend bergbeekje, verfrissend bij het douchen, stil en rustgevend aan het meer, oneindig aan het strand. Wie zich met water bezig houdt leert zichzelf kennen.

Zonder water geen leven…

Home Aanbod Wie we zijn Links Op maat Een blik op ...