BEARDIES

ANNICK DE DEYNE'S FAVOURITE OBSESSIONS

De liefde en obsessie voor dit ras groeit met de moment vandaar de keuze “Favourite Obsessions”.

In 1991 kocht ik mijn eerste hondje, een Maltezertje 'Pinky'. Daardoor leerde ik de hondenwereld kennen.
Na veel zweten en zwoegen haalde Pinky zijn gehoorzaamheids brevet en kon hij starten in de agility, in deze discipline was hij als maltezer een uitzondering. Op wedstrijd kon ik me een idee geven van de grote rassen, want ooit wou ik een grotere hond. Ik bleef voorlopig in de maltezertjes.
Tien jaar geleden leerde ik Claire kennen, zij fokte bobtails. Zij kwam tot de conclusie dat niet een bobtail, maar wel een bearded collie bij me paste.
Er was op dat moment een nest te verwachten in Beervelde bij Marleen. Na een paar weken wachten werden eindelijk de puppies geboren (1994). Marleen hielp me en weken later nam ik mijn “Silver of the Begoniafarm” mee naar huis. Ik beleefde een prachtige tijd. Silver was een droompuppy.
In 1997 kreeg ik meer ruimte en ik kreeg zin om een vriendje of vriendinnetje te zoeken voor Silver. Na enige tijd rond bellen vond ik bij een fokker in de streek van Ninove een bruin puppyteefje van drie maand oud. Het was liefde op het eerste gezicht. Ik moest er niet lang over nadenken en Vinnie “Vita” vom Schavolliehof werd het nieuwe vriendinnetje van Silver.
De rest is geschiedenis. De liefde en obsessie voor dit ras groeit met de moment vandaar de keuze “Favourite Obsessions”.

Honden-en kattenkapsalon Annick
mijn hobby sedert jaren!


Als kind droomde ik ervan om met beestjes “te leven”. Alle beestjes waren (en zijn nog altijd) in goede handen bij mij.
Toen ik 20 jaar geleden mijn eerste hondje kocht was de trend gezet. Ik ging regelmatig naar de hondenschool en werd zelfs instructeur.
In 1997 startte ik mijn eigen dierenzaak met hondenkapsalon. Uiteindelijk heb ik enkele jaren geleden de keuze volledig voor mijn hondenkapsalon gemaakt omdat ik dan meer met ”beestjes” kon werken. 
Na al die jaren blijft het voor mij nog altijd een hobby, waar ik gelukkig voor mijn gezin een centje voor verdien. Tegenwoordig werk ik uitsluitend op afspraak omdat ik vooral kwalitatief wens te werken. Zo is het voor iedereen aangenaam.

Ik toiletteer zowel grote als kleine honden en natuurlijk niet te vergeten ook katten zijn welkom.
Heeft u vragen dan ben u altijd welkom!

Annick De Deyne , Windekekouter 18 B- 9860 Oosterzele
Tel: 0477/300 126 
e-mail: dedeyne.annick@gmail.com

Silverproducts is ontstaan uit de passie voor honden. Mijn hobby is in 1997 veranderd in mijn beroep : "hondenkapster".

In mijn hondenkapsalon had ik het probleem dat ik meestal reageerde op de shampoos die ik gebruikte. Daarom was ik jaren op zoek naar een goede shampoo en meer specifiek ook voor mijn eigen honden.
In 2011 vond ik het merk Ladybel en deze firma zocht een verdeler voor België, Silverproducts was geboren. Ik noemde het naar Silver (°1994- 2005), hij was mijn eerste Beardie, die ik altijd zal blijven koesteren.

Wij zijn exclusief verdeler van Ladybel in België.
Naast onze producten beschikken wij ook over een eigen technische dienst. Deze staat in voor plaatsingen, herstellingen en totaalinrichtingen van hondentoilletages.
Dit laatste gebeurt steeds in nauw overleg met de klant. Rekening houdend met de smaak en het budget.

Uw droom is onze passie !!!

Bezoek de webshop