Avondwandeling van 19u – 24u met vertrek aan zaal “Eneide” langs versierde tuinen en gevels. Het wandelparcours is hetzelfde als vorig jaar. Er is heel wat randanimatie voor de allerkleinsten op de speelplaats achter zaal Eneide. Danny Kerkhofs geeft een optreden in zaal Eneide
HET GEHEIM VAN DE FAMILIE SPAL
Dit jaar proberen we tijdens de avondwandeling om het geheim van de familie Spal te onthullen. De tocht start aan de kerk van Spalbeek, waar de wandelaars in kleine groepjes zullen worden ingedeeld en tijdens het parcours tussen 19 u en 21 u het verhaal te horen krijgen van het mysterie van de familie Spal (er zullen ongeveer 3 vertellingen per uur plaatsvinden) Tijdens de wandeling krijgen de deelnemende kinderen een opdracht mee die ze moeten uitvoeren, alvorens ze toekomen bij een volgende punt waar een nieuwe opdracht ligt te wachten. Als de kinderen de oplossing van het raadsel vinden, wordt hun speurwerk beloond met een geschenkje in zaal Eneide.
IN DE HEL VAN HET HOF - klik hier onder -
Home Halloweendorp 30+ fuif Foto's en video's Sponsors Over Halloween Vrienden Contact
Avondwandeling van 19u – 24u met vertrek aan zaal “Eneide” langs versierde tuinen en gevels. OPGELET : Er kan dit jaar gewandeld worden op een vertelroute (klik hier) en op een tweede parcours (klik hier)                               De avondwandeling is volledig gratis toegankelijk !!!! De straatverlichting zal gedoofd worden binnen de straten van het parcours tussen 19u en 24u (Vergeet dus zeker niet om je zaklantaarn mee te brengen!) Na de wandeling is er nog tijd voor een gezellig samenzijn met muzikale omlijsting in zaal "Eneide", waar er drank- en eetstandjes voorzien zijn.
SPALBEEK HALLOWEEN 2013
vzw Spalbeekfeest
vrijdag 25 oktober 2013