Appartement
Kalender
Huurprijzen en informatie
Omgeving
Wegbeschrijving
Contact
Home

 

Beschrijving van de omgeving

Residentie Allegria, Nieuwpoortlaan 144, is een villagebouw met 10 appartementen gelegen rechtover het Canadezenplein in De Panne.Je bevindt je vlakbij het strand en de zeedijk en naast het Vlaams reservaat “Houtsaegerduinen” waarop je een prachtig zicht hebt vanuit het appartement.

 

De Panne is mooi en rustig, maar tijdens de zomer kan het centrum behoorlijk druk zijn. In Villa Allegria hebben wij echter geen last van de drukte : als je vanuit Sint-Idesbald komt gereden langs de kustbaan, is Villa Allegria het tweede flatgebouw van De Panne aan je linkerkant. Vanuit onze living en vanop ons terras heb je een prachtig open zicht op de zee, de duinen en het Canadezenplein. Geen torenhoge flatgebouwen nemen het zicht weg.

 

Wil je eens een andere badplaats bezoeken zonder je wagen uit de garage te halen, geen probleem, de tram stopt vlakbij het appartement.

 

De Panne is beslist de moeite waard want er is voor elk wat wils. Wil je liever genieten van de natuur, wandel- en fietspaden vind je er in overvloed.
Ook kinderen kunnen zich naar hartelust uitleven want het strand en de duinen zijn vlakbij. Voor de sportievelingen biedt 't Pannebaaltje, naast de deur, gelegenheid tot tennis, minigolf, petanque en tafeltennis.

Bij slecht weer is er ook nog op een boogscheut het attractiepark Plopsaland.
Wie graag geniet van een gastronomisch etentje of wat kuiert langs de winkels, vindt in de Panne ook zeker zijn gading.
En de kunstliefhebbers kunnen op wandelafstand kennis maken met de werken van Paul Delvaux in Sint-Idesbald.

 

En voor iemand die zijn energie nog niet kwijt kan, biedt De Panne zelf bovendien ook een waaier van (groeps)aktiviteiten aan. Neem gerust een kijkje op de site van De Panne.

 

Beleef De Panne en voel je thuis in ons appartement in Residentie Allegria!