Winterbanden

Wie ooit met winterbanden reed, wil nooit meer zonder. We zeggen dit vaak en uiteindelijk blijkt mond-op-mond reclame de beste verkoper van winterbanden. Er bestaan echter nog veel misverstanden over M+S banden (Mud + Snow):


- "In België sneeuwt het toch nooit." Fout, want winterbanden zorgen voor een betere wegligging bij temperaturen lager dan 7 graden Celcius, zowel bij droog als nat wegdek! Niet enkel voor de wintersport dus, want de meesten rijden vanaf november tot en met maart met deze banden.
- "Minder comfort." Fout, want winterbanden zijn in niets meer te vergelijken met de 'sneeuwbanden' van 15-20 jaar geleden. Ze zijn veel stiller, zachter en het verbruik is nauwelijks hoger.
- "Veel te duur." Fout, want als je met winterbanden rijdt, verslijten je zomerbanden niet. Je hebt enkel de kosten van de eenmalige aankoop van de banden (waarmee de meeste mensen gemiddeld 4 jaar rijden) en verder de wisseling na de winter en zomer. De winterbanden zelf zijn niet veel duurder dan zomerbanden.

Contacteer ons gerust voor meer info.

3 sterke winterbanden: Continental TS830 / Bridgestone LM25 / Michelin Alpin A3

!!! Verder nog dit: winterbanden worden tijdens de zomer bij ons in stock gezet, en vice versa: