campingcar.gif (455 bytes) Hilde's en Michel's motorhomesite     banner_t2.jpg (5099 bytes) banner_f2.jpg (4896 bytes)

 


Home
Toyota
Fendt
BelgiŽ
Duitsland
Frankrijk
Nederland
Noorwegen
Sites
Service
Beurzen
Culinair
Motorhomes
Beauties
Hommages
Wetgeving
Wie zijn wij

Discussie forum B
Discussie forum NL
   eland.gif (18700 octets)Mini forum

 

 

 

Even voorstellen wie we zijn :

Ik  ben Michel Van Brussel, 44 jaar en getrouwd met   Hilde . Samen hebben we een zoon Patrick van 15 jaar.

Onze hobby is reizen. Tot voor enkele jaren gingen we op reis met de auto naar zowat alle landen van Europa en verder met het vliegtuig naar de States, Egypte...  Sinds 2000 echter hebben we onze zinnen gezet op het reizen met de mobilhome. Dit omdat je dan in principe gelijk wanneer weg kan zonder enige voorbereiding of reservering. Er wordt meestal aangeraden de eerste keer een motorhome te huren voor je er een koopt, vooral omdat een motorhome, vooral als je wat kwaliteit en confort wil toch al direct meer dan 40.000 € ( nieuwprijs ) en meer dan 15.000€ ( okkazie ) kost. En maar al te vaak zijn er mensen die het na enkele uitstapjes niet meer zo zien zitten.

Door omstandigheden hadden we ons toch doen verleiden en hadden we ons een "bak" van 20 jaar (inderdaad) gekocht via Alpha Motorhomes . Het ging over een benzine Toyota Hiace met alkoof opbouw van Glendale. Dit zegt u waarschijnlijk niets maar we hebben er toch veel plezier aan beleeft.

Doordat er echter water in kwam via het dak, hebben we dan maar snel een andere camper gekocht en de Toyota (met pijn in het hart) terug bij Alfa binnengebracht.

Onze huidige camper kan je zien op de Fendt pagina. Ondertussen zijn we er al vaak mee weg geweest voor een lang weekeind en langere reizen naar Duitsland, Frankrijk, Nederland en Noorwegen.

Onze volgende reizen gaan richting Frankrijk, ItaliŽ, SkandinaviŽ maar vaak ook gewoon een lang weekeind naar de ardennen of de zee.

hpim1146.jpg (47120 octets)

 

campingcar.gif (455 octets)