Bezorg uw oude spullen een nieuw leven!

Verhuist u? Hebt u gerief te veel? Ruimt u op en hebt u meer spullen dan plaats? Gooi die dan niet weg, maar bezorg ze aan uw OCMW. Met uw bruikbaar tweedehandsgerief kunnen wij mensen gelukkig maken.

Tweedehandskledij in 't Boetiekje
Dankzij giften van welmenende inwoners kan OCMW De Haan minderbedeelden van kwaliteitsvolle en eigentijdse kledij voorzien in haar tweedehandswinkel 't Boetiekje.

Hebt u zelf kledij, schoeisel, beddengoed, huisraad, huishoudelektro, kinderspulletjes,... die u niet meer gebruikt? Breng dit naar 't Boetiekje (Raadhuisstraat 2, Wenduine) op woensdag (8.30 u.- 12 u. en 13 u. - 16 u.) of naar Ontmoetingscentrum Kerklommer (Kapellestraat 7, De Haan-Centrum).

Tijdens de koudste maanden doen we een oproep naar beddengoed van goede kwaliteit, zowel lakens als winterdonsdekens.

Ook kinderkledij van goede kwaliteit blijft welkom. In het bijzonder voor kinderen tussen 3 en 6 jaar. We denken daarbij aan robuuste schoenen, stevige broeken, warme truien en dikke jassen. Ook sjaals, handschoenen en mutsen voor de kleinsten komen van pas.


Boeken, muziek en films in Ontmoetingscentrum Kerklommer
Bent u aan het opruimen, gaat u kleiner wonen of hebt u een stapel boeken waar u eigenlijk geen plaats meer voor vindt?

Gooi ze dan niet weg, maar bezorg ze aan Kerklommer. Dankzij uw boeken kunnen we onze bibliotheek verder uitbreiden en ons aanbod verruimen. Zo bezorgt u uw boeken een tweede leven in de Kerklommerbibliotheek en doet u onze lezers een plezier.

Ook LP’s, CD’s, CD-Roms, video’s en DVD’s zijn welkom.

Meer info? Bel Kerklommer op 059-23 79 81.

Meubels te veel?
Verandert u uw interieur en hebt u bruikbare meubels waar u van af wilt? Verhuist u en staat uw inboedel in de weg? Neem dan contact op met Kringwinkel Blankenberge.