Skip to: Site menu | Main content 

NL / Fr / En      

Welkom!

Install Change Add Move Dispose Image Map

TechSwap is een bedrijf dat is gevestigd in Belgie en Luxemburg en die zich gespecialiseerd heeft in IMACD IT services. Wij bieden onze klanten zowel nationaal als internationaal IT-services en computer diensten.

We zijn voortdurend in ontwikkeling, waardoor nieuwe oplossingen elke dag veel bedrijven bereiken en dit helpt bij de uitbreiding van onze diensten.

Meer weten

[+] Kort samengevat: Wat doen we juist

(Zie services) Ons team van Techniekers is tot uw dienst, verspreid over heel het land om taken die u vooraf definieerde, uit te voeren:

I (Install) - Installatie van nieuw materiaal.
M (Move) - Computers, netwerken en servers verhuizen.
A (Add) - Het bijvoegen van items (hardware of software) + on-site of off-site maintenance.
C (Change) - Onderdelen veranderen of omruilen.
D (Dispose) - Het recycleren van apparatuur en het verwerken van afval.
[+] U verkoopt en / of manage

U zorgt voor het beheer van een groot gamma van machines voor de verschillende afdelingen van u bedrijf of voor uw klanten. Of het nu om computers en randapparatuur, installatie van veiligheidsmaatregelen, betaalterminals, kassa's, of telefoon apparatuur gaat, zonder dit kunnnen gebruikers vandaag niet werken.

Ter bescherming van deze gebruikers voor enige probleem, wilt u hen voorzien van een betaalbare onderhoudsdienst met een gegarandeerde snelle responstijd (zelfde dag, volgende dag). Wat een luxe was qua service enkele jaren terug is vandaag een noodzaak geworden.
[+] Waarom Techswap?

- Om kosten te veminderen, zoals onderhoudmaintenance.
- Om uw bestaande vaardigheden te optimaliseren met een hogere toegevoegde waarde
- Om kosten te externaliseren
- Om u te helpen focussen op uw Core-Business
[+] Ons doel is om een service te vinden die aan jouw behoefte voldoet

U geeft ons specifieke opdrachten die voorheen in een gedetailleerd document staan (Service Level Agreement). Wij voeren de aangewezen taak bij uw klant / gebruiker uit op uw rekening. En dankzij onze geavanceerde logistiek en IT-systeem, organiseren we de opdrachten in de meest efficiŽnte manier mogelijk.

Onze regionale dispatching centra en lokale ingenieurs stelt ons in staat om in te grijpen binnen een tijdsbestek (2 uur, 4 uur, 8 uur, 24 uur, enz.) zoals gedefinieerd door jou. Wij zijn bereikbaar in heel BelgiŽ en Luxemburg 24/7.

Onze ingenieurs krijgen een speciale opleiding voor elke specifieke procedure om de kwaliteit van de hoogste normen en efficiŽntie te garanderen. En, indien nodig, training kan worden georganiseerd door uw eigen diensten. Onze organisatie past zich aan uw behoeften, en niet andersom.
[+] de hoge kwaliteit van onze service is onze belangrijkste zorg

Continue verbetering van onze tools en systemen is nodig om veranderingen aan te passen in uw bedrijf en uw markt. Wij bevorderen de transparantie en de uitwisseling van ideeŽn met onze klanten, omdat de gezamenlijke analyse van de potentiŽle verbeteringen een bron is van expertise en extra kwaliteit.

Als u een nieuwe bijkomende dienst hebt, zullen we de problematiek ervan bestuderen met u om te kunnen beoordelen of de vaardigheden beschikbaar zijn of kunnen worden verworven. We analyseren de kosten en mogelijke besparingen in een zin van partnerschap.

Bij Techswap, of we nu managers of technici zijn, wij geloven in een simpele opslossing afgestemd op de reele behoefte en praktijken van onze klanten, omdat het perfect bedienen van onze klanten onze prioriteit is. Dat is onze drijfveer, omdat we op onze ervaring vertrouwen om relaties met klanten op een lange termijn te mogen beleven.
[+] Recyclage

Recycling for greener planet
Recycleren is nu een must, niet alleen op individueel niveau maar ook op het niveau van bedrijven. Alle sectoren op de markt proberen het uitstoot van koolstof, onnodig gebruik van kunststof, de verpakking van levensmiddelen te verminderen. Maar hoe zit het met de voortdurende evoluerende digitale wereld, die constant onze behoefte aanvult en vervangt?

Bij Techswap, met onze volledige geautomatiseerde en digitaal beheer-systeem, omzeilen we recylage. We zijn inderdaad een echte papierloze onderneming. Zoals voor recyclage zelf. We recycleren al onze verpakkingen van elk apparatuur die we installeren. We sorteren per type grondstof: karton, cd, polystyreen, enz.. Wij recyclen alles volgens verschillende recycling ketens.

Recyclage kan ook "tweede leven" betekenen. Ofwel proberen we om het oud apparatuur te verkopen of weg te geven aan scholen of we sturen het naar ontwikkelingslanden.

Video presentatie

Om de ondertiteling weergeven of verwijderen, klikt u op het kleine witte rechthoek onder de video.