Niet meer parkeren in de Statiebeekstraat

Vanaf heden mag er niet meer geparkeerd worden in de statiebeekstraat (straat waar de kantine staat).
Ook niet meer op het gras en dergelijke naast de kantine. Je mag wel laden en lossen maar dan moet de wagen
verplaatst worden. Deze parking kan je als volgt bereiken:
Na het lossen van uw hengelmateriaal kan je naar een parking rijden gelegen achter de kantine, dus van de Statiebeekstraat naar de Stationsstraat
dan ga je links op de Stationsstraat en ietsje verder neem je links de Spoorwegstraat
aan de linkerkant is er een ruime parking, rij gerust door tot op het einde van de parking want daar kan je gemakkelijk te voet de statieput bereiken (100 tal meter). Hoe parking bereiken?

.

Panoramische foto van de statieput

Koppelwestrijden 2019

Vanaf nu kan er ingeschreven worden voor de koppelwedstrijd vaste stok die doorgaat op 16 juni 2019
en de koppelwedstrijd Engelse wijze die doorgaat op 6 juli 2019.
Voor meer details zie rubriek koppelwedstrijden.

Werkzaamheden aan de put

Aan de lage kant is er voor elke hengelplaats een trap in grasdallen aangelegd.
Aan de achterzijde van de put worden momenteel een 8- tal zitplaatsen met trap aangelegd.
Iedere week worden er korrels uitgestrooid in de put als bijvoeder voor de vis.
Hierbij enkele foto's.

Uitgezette karper 2019 - 25 stuks


Visclub OGE

Even voorstellen:

Onze hengelclub is reeds meer dan 100 jaar actief. We organiseren wedstijden met de vaste stok , de matchhengel, palingwedstrijden en op de eerste woensdag van de maand zijn er wedstrijden waarbij je ofwel met de vaste stok of op engelse wijze kan vissen. De diepte van de put is plus minus constant over de volledige oppervlakte en bedraagt ongeveer 2,40 m. Alle hengelwijzen worden er toegepast: vaste stok, feeder, matchhengel, polognaise enz... Er wordt in de winter ook op snoek en snoekbaars gevist. Ook de karpervisser komt aan zijn trekken.

Zicht op de vijver vanaf de grote muur

Wedstrijden Vaste Hengel

Een twintigtal deelnemers. Er wordt gevist van 11u00 tot 16u00. Inschrijven kost €5 per wedstrijd. Voor een volledige omschrijving van de reglementen zie Reglementen.

Wedstrijden Engelse wijze

Er zijn een twintigtal deelnemers. Inschrijven kost €5 per wedstrijd. De wedstrijden gaan door van 11.00 uur to 16.00 uur. Er wordt in 2 sectoren gevist. Voor een volledige omschrijving van de reglementen zie Reglementen.

Wedstrijden op Woensdag

Op de eerst woensdag van de maanden april, mei, juni, juli, augustus, september en oktober gaat een wedstrijd door van 11.00 uur tot 16.00 uur voor 55 plussers, jongeren van minder dan 16 jaar en mindervaliden. Er zijn ongeveer 25 deelnemers, de inleg bedraagt €5. Er wordt een einduitslag opgemaakt over alle wedstrijden. Iedere eelnemer dient in het bezit te zijn van eeen vergunning. Voor een volledige omschrijving van de reglementen zie Reglementen.

Palingwedstrijden

Op een vijftal zaterdagen gaat er een palingwedstrijd door van 19u00 tot 24u00. Er wordt met 3 hengels gevist, het inleggeld is €5. Voor een volledige omschrijving van de reglementen zie Reglementen.

Karperwedstrijd

Jaarlijks wordt er een karperwedstrijd georganiseerd. Voor een volledige omschrijving van de reglementen zie Reglementen.