Border Left Border Right
Startpagina Biografie Werken Multimedia De v.z.w. Varia
Over ... FAQ Contact Help Activiteiten PoŽzieprijs Nieuwsbrief Links Site Map

PGB-stichting:
  - Doelstellingen
  - Leden

Werken:
  - Gedichtenbundels
  - Gedichten
  - MonografieŽn
  - Luisterspelen
  - Romans
  - Kinderboeken
  - Persartikels
  - Andere

Multimedia:
  - Foto's
  - Grafisch
  - Andere


Privacy-beleid
Dit is de website van Pieter Geert Buckinx-Stichting v.z.w., Kerkplein 11, 3720 Kortessem, BelgiŽ.
Op deze site gebruiken we geen cookies (een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een Internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte Internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek) om de privacy van de bezoeker te garanderen.
We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met reclameregies op internet.
Hoe de stichting contacteren in verband met dit privacy-beleid? Als u wenst te reageren op ťťn van de hiervoor beschreven praktijken, kunt u ons contacteren

Over communicatie per e-mail:
Als u in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van de stichting, gelieve ons te contacteren op het hierboven vermelde adres.

Over communicatie per brief:
Als u ons via het web uw postadres meedeelt, zal u alleen die informatie ontvangen die u aangevraagd hebt.

Over communicatie per telefoon:
Als u ons uw telefoonnummer meedeelt via het web, kan u telefonisch gecontacteerd worden door de stichting met betrekking tot informatie over onze producten en onze diensten of over komende evenementen. Indien u dergelijke telefonische oproepen niet wenst te ontvangen, gelieve ons te contacteren op het hierboven vermelde adres.

Als u van geen enkel bedrijf nog mailings, telefonische oproepen of e-mails wenst te ontvangen, contacteer dan de Robinson-lijst van het Belgisch Direct Marketing Verbond:

  • telefonisch op het gratis nummer: 0800-91 886

  • per post: BDMV, Robinson list, Buro & Design Center, Heizel Esplanade B46, 1020 Brussel

  • online: www.robinsonlist.be

Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons 'privacy-beleid'. In dat geval, zullen wij u contacteren alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren.

Op aanvraag verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, gelieve ons te contacteren op het hierboven vermelde adres.

Op aanvraag bieden wij de bezoekers de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve ons te contacteren op het hierboven vermelde adres.

Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons 'privacy-beleid', neem dan contact op met ons bedrijf zelf, op volgend adres : Kerkplein 11 3720 Kortessem BelgiŽ.Publikaties:
  - Cahiers
  - C.D.'s
  - Boeken
  - Prijswinnaars
  - Over Pieter Geert
 
Border Left Startpagina | Biografie | Werken | Multimedia | De v.z.w. | Varia Border Right

| Gedragscode | Privacy Policy | © 2002 Klawitter Julien |