zondag, juli 11, 2004

Tekst


Schrijver Niels Carels en literair redacteur Vincent Schmitz hebben een fantastische ondertitel voor hun weblog: "Omdat alleen tekst ook heel stoer is". Met de 500 lettertekens "Schoonmaak" erbij is dat nu helemaal het geval.
Trouwens: Niels en Vincent waren ook de drijvende krachten achter het -dit jaar ter ziele gegane- literaire tijdschrift Nymph. Nu heb ik al veel geschimpt op literaire tijdschriften -omdat geen hond ze leest, op schrijvers en uitgevers na- maar ik zeg er maar even voor de volledigheid bij dat ik Nymph nooit onder mijn neus heb gekregen. Het blad heeft blijkbaar ook geen website nagelaten, zodat ik mijn schade niet kan inhalen. Op www.nymph.nl huist een amaryllis-kweker uit Nieuwkerk. Het leven kan soms oneerlijk zijn.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?