dinsdag, mei 18, 2004

Plantage


Toen ik nog op kot zat (op kamers heet dat in Nederland geloof ik) had ik een zondagnamiddagritueel. Elke zondag om 17 uur dronk ik samen met mijn moeder een aperitief (meestal een witte porto) in "De Plantage". Dat zat zo. Ik was in het weekend thuis, zat het grootste deel van de tijd in mijn kamer te studeren, maar op zondag keken we met zijn tweetjes naar het culturele programma van Hanneke Groenteman op Nederland 3. Een paar borrelnootjes erbij, en gezellig keuvelen, terwijl Hanneke dat ook met haar gasten deed.

Sinds kort heeft ze een weblog (Hanneke Groenteman, niet mijn moeder), en is ze zo lief om een verhaal te plaatsen: "Afrodisiaca". Ook al vindt ze verhalen van 500 lettertekens eigenlijk te kort. "Het zweeft ergens en ik krijg het niet gevangen", zegt ze in haar mail.

Ps: De Atom-feed werkte nog niet op alle readers. Nu zou de bug gefixt moeten zijn. Met dank aan Tom om me er op te wijzen.
Pps: Oh shit. Door die encoding te veranderen maakt blogger van een aantal leestekens allerlei vreemde tekens. Die ga ik dus allemaal terug moeten aanpassen. Da's dus niet meer voor vanavond.
Goed nieuws: er is nu ook een RSS Feed van Boekblog.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?