woensdag, april 28, 2004

Kwaliteitskranten


Maandag moest ik voor Het Laatste Nieuws (de krant waar ik voor schrijf) de Antwerpse gemeenteraad volgen. Het was ditmaal behoorlijk saai, maar het leverde wel inspiratie op voor een verhaal.
Geestig dat -die andere kwaliteitskrant- De Standaard het resultaat vandaag op hun site plaatst. "Politiek" op hun kersverse weblog.

Ps: Dit verhaal is een double date geworden. Per ongeluk eigenlijk. Ik had Jan Marijnissen een week geleden als eerste gevraagd of hij het wilde plaatsen. Omdat ik niets van hem hoorde, stuurde ik het naar De Standaard die het wel plaatste. Maar nu dus een mailtje van Jan dat hij "Politiek" ook op zijn site heeft gezet. Allemaal erg toepasselijk natuurlijk want nu kan je kiezen waar je het leest.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?