maandag, april 05, 2004

Israel


Bert is een moedig mens. Niet alleen omdat hij in Isra?l woont en daar de -uitstekende- Dutchblog Israel over bijhoudt. Maar vooral omdat hij het verhaal "Engel" wilde plaatsen.
Nu heeft Bert het zelf een beetje gezocht, want hij vroeg me of ik niet iets kon schrijven dat ge?nspireerd was op het "gerommel in het Midden-Oosten". Toen ik het verhaal af had, en het hem opstuurde, verwachtte ik eigenlijk een hatemail terug. Maar ik kreeg dit: "Ik heb geen idee hoe je het doet, maar je stukjes zijn fascinerend. Ook dit weer, en ik zal het graag plaatsen, zij het met een korte inleiding." Nou: de inleiding werd niet echt kort, maar ik vind het maar goed ook dat hij even duidelijk maakt dat dit voor mij geen "stellingname" is.

In elk geval: het is Bert's verjaardagsfeestje vandaag (zijn weblog bestaat net ??n jaar), en hij heeft vooral engelstalige lezers, dus bij deze:
"Bert: the world who be a better place, if everyone would be as broadminded as you are."

This page is powered by Blogger. Isn't yours?