woensdag, augustus 13, 2003

Popliedjes


Even een dagje rust, maar vandaag is er wel iets te lezen. Theo heeft net "Fnac" op zijn weblog Nu.Cult gezet. Theo is hoofdredacteur van Kindamuzik waarover ik eerder al heel enthousiast deed. En werkt ook als freelance popjournalist voor oa Het Haarlems Dagblad. Het verhaal moest dus wel weer over muziek gaan.
Ik zie de verhalen op Boekblog ook meer als popliedjes dan als verhalen of gedichten. Dus zeer leuk om op al die muziekblogs terecht te komen.

Nog even dit: ik krijg de voorbije dagen minstens vijf mails per dag van mensen die een verhaal op hun weblog willen. Schitterend, maar ik heb het zo druk met andere dingen -ik ben helaas geen fulltime prozaschrijver, laat staan webmaster- dat ik voorlopig niet de tijd heb om iedereen te antwoorden. Ik probeer zo snel mogelijk de post bij te benen!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?