Beschrijving

Het appartement

Gloednieuw appartement gelegen midden in het winkelcentrum en dichtbij de Zeedijk. Indeling : woonkamer met open keuken, badkamer met ligbad/douche, apart toilet, berging, 2 slaapkamers.

Het appartement is tevens voorzien van een mooi zonnig terras. Zeer goed uitgerust appartement met alle modern comfort.

De residentie Queens Avenue ligt midden in het winkelcentrum en op een boogscheut van zee en strand. Ook het nabije Normand park zorgt het hele jaar door voor een intense natuurbeleving.

Voorzieningen

microgolf tv
oven internet
vaatwas digitale tv
senseo    
koffiezet garage
    lift
bad fietsenstalling
douche terras
    berging
       
huisdieren roken

Art deco-pand

Het behouden art deco-pand maakte deel uit van de vroegere rijbebouwing in de Koninginnelaan. Het ontwerp van Geo Henderick (Gents architect) onderscheidt zich van de aanpalende bebouwingen uit dezelfde periode door zijn vormgeving en materiaalgebruik.

Het pand is van 1925 en één van zijn vroegste art deco-ontwerpen. Herkenbaar voor zijn oeuvre zijn: de paraboolvormige, centrale travee op de begane grond, de driezijdige erker oplopend in een balkon, de decoratieve toepassing van baksteen, het glas-in-lood en het siersmeedwerk van het portaal.

Hier werd gebruik gemaakt van een gele baksteen, met name “Briques de Venlo” (cf. aanduiding ter hoogte van het balkon).