Toppers

banner

Zondag 5 mei:
Beste toppers, we beginnen de maand met een hockeytoernooi! We spreken af om 13:30u op de Chiro, winnen dan snel efkes diejen beker en zijn dan om 17u weer op onze Chiro. Tot dan!

Zondag 12 mei:
Vandaag doen we nog is ne goeie, ouwe pijlenzoektocht. Chiro van 14u tot 17u!

Zaterdag 18 mei:
Beste mensen, dit weekend is er helaas geen echte Chiroactiviteit gepland… Maar niet getreurd, er komt iets veel beter in de plaats! Deze zaterdag organiseert de leiding van de Chiro samen met de kookouders ons gezellig samenzijn. Net zoals 2 jaar geleden kan iedereen weer aanschuiven voor een van onze klassieke kampmaaltijden in de parochiezaal. Hiernaast worden er ook tal van activiteiten georganiseerd op het Chiroplein. En er kan natuurlijk ook altijd een drankje genuttigd worden op ons plein. Allemaal zeker komen want dit wilde ni missen! (Voor meer info: https://www.facebook.com/events/2258266687568662/)

Zondag 26 mei:
Aangezien we vorige maand door slecht weer ni naar de bergen zijn kunnen gaan, gaan we da deze middag nog eens een kans geven. Hopelijk zijn de weergoden ons deze keer wel goed gezind! Chiro van 14u tot 17u!