Rakkers

banner

Beste rakkers, het is al weer de laatste maand van het jaar. Wat gaat de tijd snel als ge u amuseert. We gan er een goede laatte maand van maken, helaas is het veel ’s avonds chiro omdat jullie leidertjes examens hebben en dus veel moeten studeren.
We beginnen nog in mei, de laatste dag van mei om precies te zijn. 31 mei gaan we onze BBQ die we vorige week wouden doen, maar die helaas een beetje in het water is gelopen gewoon overnieuw doen, en deze keer tegoei! Dus pakt allemaal een stukske vlees mee, een groentje en het goei weer en dan kan het deze keer niet fout lopen. Chiro vrijdag 31 mei van 17:00-19:00 De week da dan volgt geven we op zaterdag chiro. We stellen de cinema van de chiro nog eens op, en we gan me zen allen een filmke meepikken. Chiro op 8 juni van 19:00-21:00 Na die film van vorige week zijn we nog eens toe aan een goed actief spel, en het eerste waar ge dan aan denkt is natuurlijk paintball, Dat gan we dan ook doen. Allen op post zaterdag 15 juni van zeven uur tot negen uur ’s avonds.
Aaha eindelijk nog eens op zondag chiro (23 juni) en het is de moeite! Vandaag trekken we er met heel de chiro op uit richting de nederlandse kust (als het weer goed genoeg is tenminste anders wordt het een zwembad). Als je mee wilt zal je je wel moeten inschrijven zoda er zeker genoeg plaatsen zijn op de bus. Je kan je inschrijven tot 16 juni en je doet dit door het briefje dat je van je leiders hebt gekregen in de bus te steken op over d’ Aa 228 (samen met €10). Verdere info vind je op het briefje zelf.
De laatse week van juni is het helaas geen chiro aangezien de leiders met zen alle op Rock Werchter zitten en dus moeilijk leiding kunnen geven, het is namelijk nog altijd niet mogelijk om op twee plaatsen tegelijk te zijn,
Veelzonnige groeten jullie leiders.