voor de leden die nog geen !inschrijvingsgeld hebben betaald: BE52 8002 0945 4909
Zaterdag 3 februari Ophalen oud papier vanaf 9 uur

Voorwoord

December

De eerste maand is nog maar net achter de rug en het is al tijd voor de kortste maand van het jaar, Februari! Dit betekent ook dat de studerende leiders eindelijk klaar zijn met de examens, waardoor de chiro meestal terug op de goeie ouwe zondag middag tussen 14u en 17u zal vallen.

We beginnen februari met een zeer speciale chirozondag. We zitten ondertussen over de helft van het jaar, dus het kan zijn dat jullie de leiders al een beetje beu zijn. Daarom doen we op 4 februari een leidingswissel! Jullie krijgen voor 1x heel de middag andere leiders, zodat jullie terug kunnen inzien hoe leuk jullie eigen leiders wel niet zijn!

Het weekend van 11 februari is er het lang verwachtte carnaval! Onze aspiranten hebben hier samen met ons maanden lang naartoe geleefd en hebben ondertussen weer een pracht van een wagen gebouwd. Wij willen deze graag showen tijdens de stoet der stoeten in Essen, dus alle supporters zijn natuurlijk meer dan welkom! Het zal dit weekend jammer genoeg geen chiro zijn.

Een nieuw jaar betekent vooral een nieuw chirokamp! Om het kamp zo goed mogelijk voor te bereiden gaan we met de leiders al eens op verkenning naar de kampplaats van deze zomer, en dit in het weekend van 25 februari. We zullen dit weekend dus spijtig genoeg geen chiro kunnen geven.

Zo, dit was het voor februari. Tot de volgende!