voor de leden die nog geen !inschrijvingsgeld hebben betaald: BE52 8002 0945 4909
Zaterdag 2december Ophalen oud papier vanaf 9 uur

Voorwoord

December

De maand December is aangebroken, een van de leukste maanden van het jaar! De verjaardag van Sinterklaas, familiefeesten, cadeautjes krijgen, kerstvakantie en hopelijk veel sneeuwballengevechten op de chiro!

In deze speciale maand vallen er weer veel dingen te gebeuren, we sommen ze hier graag voor jullie even op:

Om de maand met een goeie laag te beginnen, organiseren onze vrouwelijke collega’s een spaghettiavond op zaterdag 2 december! Heerlijke spaghetti aan een democratische prijs, dus zeker de moeite om daar eens een kijkje te gaan nemen als je het ons vraagt!

De dagen beginnen serieus te korten, dus dat kan natuurlijk maar 1 ding betekenen: Het is weer zo ver, het is weer advent! Op zaterdag 16 december verzorgen wij de mis van 17u, dus hopelijk zijn jullie massaal aanwezig zodat de pastoor extra stoelen moet bijzetten vanachter in de kerk! (Denk aan de miswedstrijd!!) Allen om 16u45 op het chiroplein!

Op vrijdag 22 december is het tijd voor ons kerstfeestje! Voor pagadders, speelclubbers en rakkers gebeurt dit festijn van 19u – 21u en voor de toppers, kerels en aspiranten van 21u-23u! Omdat wij een hapje en cadeautje voor iedereen voorzien, vragen we een luttele €3 inkomgeld.

Zondag 31 december is de laatste dag van 2017. Wij delen vandaag lekkere warme chocomelk uit aan alle zangertjes die voor ons een liedje komen zingen. We zitten aan buurtcafé de Gaffel op het terras, dus hopelijk zien we jullie vandaag allemaal passeren! Het is dit weekend dus geen chiro!

Zo, da was nen hele boterham! Iedereen prettige feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar gewenst vanwege onze hele leidingsploeg!

Tot in 2018!