voor de leden die nog geen !inschrijvingsgeld hebben betaald: BE52 8002 0945 4909
Zaterdag 2september Ophalen oud papier vanaf 9 uur

Voorwoord

Oktober

Beste leden, ouders en sympathisanten,
Alles is terug op gang aan het komen, de scholen draaien weer op volle toeren, de Uilse kermis is nog een beetje aan het nazinderen en ondertussen zit de eerste maand van het nieuwe chirojaar er al weeral op. Tijd voor oktober!

Een nieuw chirojaar betekent ook een portie nieuwe leiding! Met veel trots verwelkomen we dit jaar Stijn Jaspers, Juul van Loon, Wanne van Oevelen, Jan Van De Kar en Laurens van Ginneken, wij zijn er zeker van dat deze heren zeer goede leiders zullen zijn!

Spijtig genoeg kunnen we niet voor eeuwig en altijd chiroleider blijven. Dit jaar moeten we Gaython Rossen, Stijn Peeters, Jef Delcroix, Dieter Van Esbroeck, Geert Beyers, Stef Geven, Yannick Jacobs, Dries van Aert, Geert Peeters en Wies van Loon laten gaan. We willen hen via deze weg nogmaals bedanken voor de jaren dienst en veel succes wensen in hun verdere leven! De nieuwe leidingsverdeling van dit jaar kan je ondertussen terugvinden op deze site.

Om het chirojaar goed in te zetten is het 30 september de eerste chiromis. De groep die globaal gezien het talrijkste is bij de chiromis, krijgt op het einde van het jaar een leuke beloning. Allen om 16u45 aan de chiro is dus de boodschap!

20 oktober is het weer Dag van de Jeugdbeweging, ga dus zeker allemaal in volledig uniform naar school zodat we niet moeten onderdoen voor de andere jeugdbewegingen!

Om een leuke kampplaats te vinden moeten we er altijd goed op tijd bij zijn, daarom gaan de leiders in het weekend van 29 oktober op zoek naar een kampplaats voor 2021. Het zal dus geen chiro zijn dit weekend!

Jullie nieuwe leiders zijn ondertussen druk bezig met jullie allemaal te bezoeken, als we nog niet bij jou zijn geweest, kan je ons een van de volgende weken zeker verwachten.

Groetjes van de nieuwe leidingsploeg:
Seger, Raf, Jan, Wanne – Daan, Stijn, Lukas – Marnick, Wout, Laurens, Jorg – Juul, Yannis – Cedrick, Jorne, Ciesse – Stef, Tuur