voor de leden die nog geen !inschrijvingsgeld hebben betaald: BE52 8002 0945 4909
Zaterdag 2september Ophalen oud papier vanaf 9 uur

Voorwoord

November

Uitnodiging Sinterklaas

Hallo iedereen!
Oktober loopt op z’n einde, de blaadjes vallen van de bomen, de dagen beginnen te korten, het wordt wat kouder en het begint wat meer te regenen. Tijd voor november dus! Deze koude en regen kunnen ons, echte Chiromannen, er natuurlijk niet van weerhouden om er weer een supertoffe maand van te maken!

November is de 11de maand van het jaar, wat dus wil zeggen dat de start van het nieuwe carnavalsjaar al stilletjes aan op gang aan het komen is. Ook onze aspiranten zullen er in het voorjaar weer bij zijn met de stoet en zij starten dus ook deze maand al met de bouw van alweer een prachtige carnavalswagen!

Zondag 26 november krijgen we hoog bezoek op Den Uil. Sinterklaas is weer in’t land en vertrekt natuurlijk niet zonder even in ons dorp langs te komen om te controleren of alle kindjes wel braaf geweest zijn dit jaar! De goedheilig man wordt ontvangen in de parochiezaal met vele liedjes en snoepjes, hier kan onze chiro natuurlijk niet ontbreken.

Voor de rest valt er deze maand niet veel speciaals te gebeuren, gewoon een rustige maand met elke zondag chiro, beter kan bijna niet!

Groetjes en tot zondag!


downloaden