Home

Het aanschaffen van een doseermachine is vaak de enige mogelijke oplossing wanneer je op accurate en efficiënte wijze recipiënten wil vullen. Vaak wordt je als ambachtelijke bereider of semi-industriële producent geconfronteerd met zeer hoge prijzen alsook met toestellen welke niet bestemd zijn voor dergelijke toepassingen. Lees het onderdeel tips om meer nuttige informatie te krijgen over het aanschaffen van een doseertoestel.

Voor het vervaardigen van onze machines maken wij gebruik van een eenvoudige maar degelijke technologie welke zich reeds in het verleden meer dan eens bewezen heeft. Voor de constructie gebruiken we standaardonderdelen welke we aanpassen aan de specifieke behoeften van elke klant. Hierdoor zijn we in staat een waaier aan degelijke, klantgerichte en kwaliteitsvolle low budget doseermachines aan te bieden. Low budget staat voor een lage aanschafprijs maar zeker niet voor mindere kwaliteit. Onze toestellen zijn volledig op maat gemaakt voor het vervullen van al uw afvulwensen. Benieuwd naar de prijs? Wij spelen open kaart en laten in onze prijzen kijken. Wij bieden doseermachines aan voor ieders budget. Je kan bij ons terecht voor een nieuwe doseermachine vanaf 3000 euro. Soms hebben wij ook demotoestellen ter beschikking of tweedehandstoestellen aan nog scherpere prijzen.

Twijfel je nog aan de eenvoud en vakkundigheid van onze doseermachines? Wij demonstreren graag onze doseermachines met uw product zodat je overtuigd geraakt van de veelzijdigheid en kwaliteit van onze toestellen.

Wij dagen je uit om een doseertoestel te zoeken onder de prijs van 4000 euro. Je zal gauw merken dat dit onmogelijk is. Aangezien wij mikken op een specifieke doelgroep en onze machines zelf vervaardigen, kunnen wij reeds een kwaliteitsvolle en nieuwe doseermachine aanbieden voor 3000 euro! Dit is maar liefst 25% minder dan het goedkoopste toestel. Wij zijn dan ook de goedkoopste op de markt. Daarinboven garanderen wij u ook dat onze doseermachine uw recipiënten 100% vullen volgens uw wensen. Geen overbodige technologiën of andere snufjes maar wel een toestel dat voldoet aan je verwachtingen namelijk: het correct en snel afvullen van uw recipiënten. Niet meer en niet minder!

Onze grootste troef is ons eigen atelier voor het onderhouden en herstellen van onze toestellen. Zo kan u blijvend genieten van onze producten.

Lees bij de rubriek producten meer over de eigenschappen van onze toestellen.

 

 


CSS Template by Interspire.com