Nieuws
 
 
Home
Appartementen
Ligging
Investeren
FAQ
Weetjes
Fotogalerij
Contact
Nieuws
Nieuwsbrief

 

 

 

Brussel, BEL

Gazipasa,TUR

 

!!Update!!

Luchthavenuitbater TAV heeft onlangs een concessie toegekend aan vliegtuigmaatschappij EasyJet. Men voorziet de opening in de loop van 2009.

Meer over de luchthaven hier

Het langverwachte nieuws werd onlangs eindelijk bevestigd door plaatselijke autoriteiten. De luchthaven nabij Gazipasa opent weldra de deuren!. Op nauwelijks 10 km zal de luchthaven volgend jaar open zijn voor internationale vluchten. Goed voor een capaciteit van 3 miljoen passagiers per jaar. Binnenvluchten zouden reeds mogelijk zijn vanaf het najaar 2008. Dit is uitstekend nieuws voor investeerders in vastgoed: de opening van de luchthaven betekent een aanzienlijke meerwaarde van uw vastgoed.

Aanpassing luchthaven
Er is een nieuwe luchthaven gebouwd aan de rand van Gazipasa. Volgens de recentste berichten is er een aanbesteding lopende voor de verdere uitbating van de luchthaven. In eerste instantie zou de luchthaven gebruikt worden voor binnenvluchten, bvb. vanuit Istanbul, zodat u snel ter plaatse kan geraken. Positief nieuws dus...

Conciërge
Vanaf 1 maart 2008 vertoeft er een Belgische conciërge in het gebouw. Daar kan u terecht met al uw vragen en hij kan u bijstaan indien u uw eigendom wenst te verhuren. De conciërge zal ook instaan voor het onderhoud van het zwembad en de gemeenschappelijke delen. Hij spreekt vlot de beide landstalen én kent bovendien een aardig woordje Turks.

Vernieuwde bushalte.
De bushalte in Gazipasa zelf is nu groter geworden. Zo kan je nu een rechtstreekse bus nemen naar de luchthaven van Antalya. Vlotte busverbinding.

Artikel de dato 25 mei 2006 in Trends

Bron: Trends 25/5/06, "Uw eigen villa aan de Côte Turquoise: nu of nooit?", by Laurenz Verledens.

 

 

 

 
   

Nieuwsbrief