Investeren
 
 
 

Brussel, BEL

Gazipasa,TUR

 

Waarom kopen in Turkije?

Een betere investering dan in Turks vastgoed is nauwelijks denkbaar vandaag. Turkije is een van de snelst groeiende vakantielanden. Investeerders en toeristen ontdekken volop de Turkse zuidkust. De appartementen die wij aanbieden aan zeer interessante prijzen baden in een wereld van rust.

Uw aankoop als belegging

Gazipasa is een paradijs van zon, zee en bergen. Alle troeven zijn aanwezig om volop te genieten van uw vakantieverblijf.

De prijzen van de vastgoedmarkt gaan er de hoogte in. Op vijf jaar tijd is de kans reŽel dat de waarde van uw appartement verdubbelt.

Ter vergelijking:
In Turkije koop je bvb. drie appartementen voor de prijs van ťťn flat aan de Belgische kust of andere vakantie-oorden. In Turkije betaal je nauwelijks registratiekosten (3%) en gťťn notariskosten. In BelgiŽ daarentegen komen er ofwel 21% BTW of 10 ŗ 12% registratiekosten bij.
Als Turkije straks aansluit bij de EU zal de prijzenslag nog meer losbarsten.

Verhuren

De huurgelden op zich kunnen ook al een rendement geven waarnaast klasssieke beleggingen verbleken. Voeg hierbij nog de meerwaarde en het plezier voor uzelf en uw familie, en alle ingrediŽnten zijn aanwezig voor een uitstekende investering!

Tapu of eigendomsbewijs

Bij elke aankoop van vastgoed krijg je een tapu of eigendomsbewijs in Turkije. Dit wordt geregistreerd in aanwezigheid van een beŽdigd vertaler.

Klik hier als u contact wenst met een van onze adviseurs

top

 

 

 

 
 

Nieuwsbrief