Yow moatjes!

Ik zen Flippende Frank! Ze noemen mij ook wel freaky frank (lijk diene steile gast op den jim tv, die de staat laat zien da wullie geen wuzzies zijn), en ze noemen me ook drugsbunny (lijk da konijn van warner brotters).
Ik werk nu mijn 2de jaar op de Monroe!! Ja schokdempers maken, kben vorige week gepromoveerd, in mijne groep was ik de gast met de meeste schoolervaring en nu ben ik dus verantwoordelijk voor het controleren van de lasringen. Kzen tot mijn 15de naart school geweest, daarna zen ik buitengesmeten bij de blauw nonnen, vuil teven da het zijn. En dan ben ik met pa 4 jaar naar suriname geweest, hij moest een wijf hebben.

Ik sta hier nie in beeld, ik trek de foto met mijne kodak !! de andere zijn Hiete Tanja, Lelijke ANiet (Mijn Vlam), bronstige maddy en Witte Danny ! Toen ik  mijn vlam bedroog met Bronstige Maddy, heb ik de beste sex van mijn leven gehad, zo een stel tieten man. Kheb het nadien vertelt aan mijn vlam, hopend op een trio, dat komt er nog van, Onthou mijn woorden

Da ben ik dus met mijn wijf. Ze is echt wel knap en sexy, hare bijnaam komt van vroeger toen ze nog pukkels had,nu sjminkt ze die weg en heb ik der geen last meer van, kmoe toch vanondere zijn! Geil wijf hé mateke?

Voor mij zijn der twee dingen vreed belangerijk
voor eerstes mijn maten, Drolle Garry, Snelle Kitty en hennige Mark, 

Das nen echten moat! Den Marc! em hèt een stijl wijf hé , 
als de mark volgende maand op vakantie is, is die van mij, onthou mijn woorden....

Bollige dave en lenige marco vollen bak aant geven, die avond had marco bolle bij, twaren wel ni zo'n goei
ma geflipt hebbe we, heet ook voor iets flippende flip!

Das de Tweedes belangrijke in mijn leven, de vetste bak van schakkebroek en omstreken, mijne kadet, me twee superschone velgen vanachter, de voorste waren op ! Daar op die achterbank heeft  mijn vlees wel al een deel keer in Aniet gestoken! Op de bloedvlek na nu is diene oto nog dik toppi!...Onthou men woorden!

Das mijn ex! Tschoonste meiske dater bestaat, helaas ist af, ze kon er ni tegen dak moest knorren bij het eten! Babe i stil lof joe! 4-ever! Voor wie geintereseert is mail ma na ideala.fanny@pandora.be of stuurt haar smske 0474258140, goeie sex !! 

Mijnen besten moat is eigelijk mijn steenmarter! Hij woont al 9 jaar op de zolder van de buren!! Vuil snobs en skaters wonen daar, dan mag mijne steenmarter daar ook wonen. Als 't OCMW geld geeft aan al die vuil snobs kunnen ze da ook aan steenmarters geven wa! Zie zijne staart, ze noemen hem den harige Van Ruddervoorde!

Da is mijn broere zijn huis, nog zonder gordeinen , maar daar komt verandering in, anders zien die vuil flikke alles , misschien ooit heb ik

ook zo'n huis, kgaan der echt voor sparen als mijn kadet velgen zijn afbetaald.

Ten derdes leevek voor Voetbal! Arsenal is mijn ploeg, kspeel mee met reserven B, krijg 300 fr bij gewonne match! Wat moede nog meer hemme!!!

kon. arsenal oplinter  is de enige echte ploeg, doo kan de oplinter united ni aan tippen, bende mietjes !

Matsch respekt go 2 my homie dieter, mijn wijf, en mijn omgekomen amigo giovanni, theeft ni mogen zijn, en al de andere minsen die respekt van me krijgen!

Ik draag altijd treinings van fila, soms voor weg te gaan een body warmer of mijn helly hansen jas. Lonsdale suxxx, is voor brakkevolk! Kappa is ook voor de echte JUNG! Echt fila blijft de Bom , onthou mijn woorden!

Tanx to all my Budies 4 the steun i got! CU at the weekend @ Eclips !! And stay tuned at radio Beatblast 99.9FM!