Ligging

Faculteiten en hogescholen

Het gebouw is op wandelafstand gelegen van enkele van de belangrijkste faculteiten in Leuven zoals Economie, Letteren en Wijsbegeerte, Psychologie, Rechten, Groep T,...
Andere faculteiten en hogescholen liggen op fietsafstand.

Vervoer

Het treinstation ligt op wandelafstand. De bushalte van Tiensepoort ligt op 50m afstand met rechtstreekse lijnen naar Heverlee (Campus Arenberg, Heilig Hart) en Gasthuisberg. Het centrum van Leuven ligt op 1 km.

Winkels en studentenrestaurant

De diverse winkels in de Tiensestraat zijn vlakbij bereikbaar via de voetgangersdoorgang op het einde van de Windmolenveldstraat. Het studentenrestaurant Alma 1 is ook nabij.

Parkeren

De parkeerplaatsen in de straat zijn betalend (automaten), op zondag gratis. Er zijn eveneens privé-parkeerplaatsen te huur in de straat.

Bereikbaarheid

Sinds het circulatieplan van Leuven in voege is dien je met de wagen de volgend route te nemen om het gebouw te bereiken: Vanaf de E314 volg je de N264 (Koning Boudewijnlaan) tot aan de ring van Leuven. Sla rechtsaf en volg de buitenring (R23) tot aan de Parkpoort. Via de Parkstraat, de Andreas Vesaliusstraat, de Dekenstraat en de Tomveldstraat bereik je de Windmolenveldstraat.

Leuven verlaten gaat eenvoudiger; via de Windmolenstraat en de Tiensestraat ben je direct aan de Tiensepoort op de ring rond Leuven.

Kaart