wie ben ik galerij panorama mijn uitrusting links eBooks               

Een woordje over mezelf

Geboren in 1954, studeerde ik aan de R.U.G. en aan de V.U.B. waar ik in 1977 afstudeerde in de richting informatica. Verder haalde ik bij de Boston University de graad van "Project Planning & Control" en aan de ISIM University (Denver, Colorado) "Excellence in Project Management" [PhD-MBA].

Mijn professionele carrière startte in 1978 bij S.W.I.F.T. sc, vervolgens bij Ziegler, Olivetti/Getronics, en  bij de Europeese Unie [EESC (European Economic and Social Committee) en CoR (Committee of the Regions)] was ik  verantwoordelijke van IP-Telefonie tot eind juli 2009.

 

Ik ben fotograaf sinds eind van de jaren 60, beginnend met een Lubitel-2 van russische makelij en een Opemus 6x6 vergroter voor Zwart-Wit afdrukken.  Later hebben zich verschillende toestellen afgewisseld en sinds het einde van de jaren 90 ben ik overgegaan naar de digitale fotografie en werk met Sony camera's en lenzen.

Mijn werk richt zich rond portretfotografie, landschap, architectuur en reisfotografie.

Ik doceer, als vrijwilliger, fotografie en film bij het BoP (Brussels Ouderen Platform, voorheen Seniorencentrum) te Brussel.

Ik ben Vice-Voorzitter van de Fotoklub Sint-Agatha-Berchem.

 

 

Lidnummer bij het CvB : 60649

 

Meer weten over reportages of shoots ?

Voor optimale weergave stelt u het contrast en de helderheid van uw beeldscherm zo in, dat alle 16 tinten grijs duidelijk te onderscheiden zijn.

Gebruik de [F11] wisseltoets om op een volledig scherm over te gaan.

 Feel free to send your comment to : Webmaster
Last updated by Leo J. Estercam on 08-jan-2020 12:21