Als u geen tijd hebt om te komen kijken, dan moet u zeker komen kijken...

VERLENGD!
Prioritijd haast zich door Vlaanderen en Nederland, ook tijdens dit en volgend theaterseizoen.


Vanaf nu ook in de klas
Geen ingewikkelde of dure verplaatsingen naar een theaterzaal want deze voorstelling komt naar de leerlingen toe! Gedichten in de klas, op een speelse manier toegankelijk gemaakt door een ervaren acteur.

Enkele spontane reacties na de voorstelling: "Ik vond deze voorstelling wel leuk om naar te kijken. De voorstelling ging duidelijk over tijd. Toen de artiest met de stress-klok afkwam, dacht ik: dat is wel goed gevonden, het doet je meer nadenken over het leven dat zo kort is. En met de verwenklok moest ik denken aan welke hobby ik graag zou doen om mijn tijd nuttig te gebruiken." Shari Buermans. "Ik vond het goed! Soms was het grappig, soms een beetje triest, maar er zat wel echt waarheid in de voorstelling. De klok was ook wel leuk en het was knap dat hij al die gedichten uit zijn hoofd kende. Maar het beste blijft dat alles wat hij zei wel degelijk echt waar is." Ineke Ceulemans

Meer weten over het organiseren van deze voorstelling in de klas? Klik dan zonder aarzelen hier.

Erik Burke vertelt over de tijd die niet tikt maar telt

Af en toe beleven we een volmaakt gelukkig moment, maar meestal hebben we het gevoel dat de tijd aan ons voorbij vliegt. Vreemd, we hebben auto's, computers en gsm's. We kunnen alles zoveel sneller dan vroeger, en toch komen we alsmaar meer tijd te kort. Hoe komt dat toch? Als kommatoloog gaat Erik Burke in de eenvoud van alledag op zoek naar manieren om de tijd opnieuw naar onze hand te zetten. Prioritijd is een herkenbare maar ook inspirerende voorstelling voor mensen met een drukke agenda. Prioritijd doet ons glimlachen maar gelukkig ook nadenken over ons drukke leven.

 


Snel naar korte inhoud!

Dringend naar de biografie!
Haastig naar praktische info!
Vlug vlug naar de downloads!
Contact nemen. Waar wacht je op?

klik op de wekkers om naar andere pagina's te rennen