Dynamo Damme

Start
Fanion
Junioren
Scholieren
Bestuur
Kalender
Multimedia
Sponsors
Links

Contact
 Gastenboek voor ZVC Dynamo Damme

 

Welkom op de website van Dynamo Damme!

Dynamo Damme is al jaren actief in de zaalvoetbalwereld. Drijvende kracht achter de ploeg is voorzitter Jerôme Vandenbon, bijgestaan door Rudi De Schacht. Christoph Verkruysse zorgt voor de coaching van de fanion- en juniorenploeg. Johnny Swyngedauw fungeert als assistent-coach.
De thuiswedstrijden gaan door in sporthal ´Meuleweg´ te Moerkerke.

De ploeg was jaren actief in de nationale reeksen van het zaalvoetbal maar zakte terug naar tweede provinciale.
Toch blijven we ambitieus en hopen we over enkele jaren terug te kunnen doorstoten naar het nationale zaalvoetbal. Met die ambitie in het achterhoofd werd ook besloten met een jeugdwerking van start te gaan. Vorig seizoen debuteerde onze scholierenploeg. Als afsluiter van een sterk seizoen wonnen ze het eigen scholierentornooi. Dit seizoen zullen twee jeugdploegen in actie komen: een scholieren- en een juniorenploeg.

Via deze website hopen wij u op de hoogte te kunnen houden van alle wedstrijden en andere activiteiten van de ploeg.

Laatste nieuws:

  • Dynamo Damme krijgt een positieve evaluatie van Bloso en krijgt 7 sterren voor de goede werking: aangesloten bij een Vlaamse sportfederatie, clubbestuur 30 % jonger dan 30 jaar, lesgevers / trainers allemaal gekwalificeerd, degelijke sportinfrastructuur, goede clubsfeer, eigen jeugdsportwerking en een competitief en een recreatief sportaanbod.

     
     
  • Volgend seizoen kunnen bedrijven of zelfstandigen een wedstrijdbal sponsoren tijdens onze thuiswedstrijden en dit voor 50 euro per wedstrijd. Op de avond zelf wordt de sponsor uitgenodigd om de aftrap te geven en wordt hij een hapje en een drankje aangeboden. Hij of zij mag eveneens reclame maken (vlag, bord, publifolder...). Verder verschijnt hij in de jaarlijkse kalender en op de website met logo en gegevens. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met één van de bestuursleden (zie bestuur) of mailen naar dynamodamme@hotmail.com.
     
  • De planning van de voorbereiding staat online (zie kalender). Alle spelers worden verwacht aanwezig te zijn op de trainingen. Een kwartier voor aanvang van de training is iedereen aanwezig in de kleedkamer.