Wij doen gezinnen gezond bewegen

Blavasport: wie zijn wij ?

GSF Blavasport is sinds vele jaren de zeer actieve sportclub van onze lokale Gezinsbondafdeling.
Als amateursportclub willen we kwaliteit bieden wat betreft sportbeleving, coaching, organisatie en sociale omgeving.
Blavasport biedt sport aan voor kleuters, kinderen van de lagere school en volwassenen.
Onze club is aangesloten bij Gezinssport Vlaanderen vzw. Deze erkende sportfederatie leunt aan bij de Gezinsbond.
Als lid van Blavasport ben je ook individueel lid van de Gezinssport Vlaanderen en langs die weg ben je sportverzekerd. En je geniet ook kortingen op de sportieve (gezins)vakanties en de jeugdsportkampen van Gezinssport Vlaanderen vzw.

Ook Blavasport houdt zich aan de EU-reglementering GDPR/AVG met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgebonden gegevens die we van u bekomen en die nodig zijn voor de goede werking van de sportclub. Je kan hier onze Privacyverklaring in alle detail bekijken.

De deelsportclubs: voor (bijna) elk wat wils

GSF Momenteel biedt Blavasport deze sportactiviteiten aan, op regelmatige (wekelijkse) basis, gerangschikt volgens leeftijdscategorie.
Het nieuwe seizoen, met de aanvang van nieuwe lessenreeksen, start ieder jaar tijdens de eerste week van september. Bepaalde sportactiviteiten, zoals v.b. joggen, vinden ook plaats tijdens de zomermaanden juli en augustus.

Contactpersoon

Je kan voor meer informatie best rechtstreeks contact opnemen met de hoofdverantwoordelijke van onze Blavasport sportclub:

Karel Saenen
Graumereweg 9, 3053 Haasrode
Tel. 016/40.14.85
Email: blavasport@skynet.be

Specifiek voor de jogging kan je rechtstreeks contact opnemen met Luc Gadeyne, Narcissenlaan 22, 3052 Blanden. Tel. 016/40.19.44.
Email: lgadeyne@gmail.com


Luc Dupas Last update: Aug 2 13:11