Mail me voor info over opvangratjes in het algemeen!

Ben je op zoek naar opvangrittens, of zelfs volwassen ratjes? Neem een kijkje op de volgende sites:

De site van Stichting Ratjetoe, dé rattenopvang in Vijfhuizen (Nl, bij Haarlem) -> Daar wachten altijd heel erg veel ratjes en rittens op een thuis! De site is niet altijd up-to-date, dus wil je weten wat er NU bij Ratjetoe zit, kan je best bellen!

De site van RIOT (Rattery en Incidentiële Opvang Twente) in Goor.

De site van Kirsty's Keet (Helmond, bij Eindhoven). Kirsty is ook steeds op zoek naar nieuwe kooien, zowel voor haar eigen opvang, als voor Stichting Ratjetoe in Badhoevedorp. Mail of bel (0492-517447) Kirsty voor meer info!

De opvangpagina op Annika's Site (Sint-Truiden), en ook de pagina van Kristiens Kleine Rattenopvang in Hasselt (België). Kristien is momenteel ook op zoek naar kooien voor de opvang; neem contact op met haar, of mail mij! Vervoer van en naar Kristiens opvang is nooit een probleem van hieruit...

Sofie's opvangpagina: op Sofie's site onder het kopje 'thuisjes gezocht'.

Tina houdt een overzichtje bij van opvangertjes in BelgiŽ. Klik hier om dat te bekijken!

Ook op de VVRV site vind je regelmatig opvangertjes, en / of links naar opvangsites.

Last but not least: op het opvangforum van Ratjes Online vind je steeds een overzicht van allemaal ratjes die thuisjes zoeken. Een aanrader!

Opvangertjes zijn er steeds in overvloede. Zowel oude 'dumpratjes' als pasgeboren 'oeps-rittens' (meestal afkomstig uit vrouwtjes die zwanger in de dierenwinkel zijn gekocht) zoeken continu nieuwe thuisjes. Wil je ook zo'n ratje een kans geven? Mail meteen een opvangcentrum, of mail mij voor meer info! En denk eraan: 'te ver' bestaat niet in de opvangwereld... Opvangertjes worden meestal met veel plezier vervoerd door een hoop vrijwilligers over heel BelgiŽ en Nederland!