interieuradvies|totaalontwerp
interieuradvies. totaalontwerp.

 

 

dmt interieur is een jong en vernieuwend interieurontwerpbureau dat voor iedereen toegankelijk wil zijn. Raad bij de herinrichting van uw woning of appartement of op zoek naar een nieuwe impuls voor uw interieur? dmt biedt ‘à-la-carte’-oplossingen met oog voor uw budget.

 

 

Onze ontwerpen zijn strak en minimalistisch, maar tegelijk functioneel. Uw wensen- en eisenpakket vooropgesteld en door een gepaste keuze van kleuren en materialen, proberen we steeds een balans te vinden tussen een tijdloos maar sfeervol design en het beschikbare budget. Oog voor detail en afwerking staan bij ons hoog aangeschreven.

 

 

Onze passie voor interieur willen we graag met u delen...

Contacteer ons vandaag nog!   Een eerste kennismakingsgesprek en offerte zijn geheel gratis en zonder enige verbintenis.

 

+32 (0)475/59 70 56

info@dmtinterieur.be

werkwijze.

 

 

Aan elke opdracht gaat een vrijblijvend kennismakingsgesprek vooraf waarbij we nagaan welke specifieke wensen u hebt en hoe dmt interieur u hierbij kan helpen. Als klant beslist u zelf hoe ver met u ons in het ‘avontuur’ wil stappen...

 

 

Bij specifiek interieuradvies (kleuradvies, lichtadvies, inrichting,...) werken wij steeds met een uurtarief (raadpleeg onze prijslijst). U ontvangt na afloop een samenvattend verslag. Samen met u gaan we op zoek naar een creatieve (en betaalbare) oplossing en helpen u de sfeer te creëren waar u al zo lang naar op zoek bent.

 

 

Een ontwerpopdracht start steeds met de opmeting van de bestaande situatie. Uitgaand van uw wensen- en eisenpakket volgt hieruit een eerste voor- of schetsontwerp. Dit voorontwerp wordt dan, na bespreking, zonodig aangepast en verder uitgewerkt tot een uitvoeringsontwerp (3D-renderontwerp, grondplannen, materiaalkeuze,..) waarmee u verder zelf aan de slag kunt. Gezien de specificiteit wordt hiervoor steeds een gedetailleerde offerte opgemaakt.

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen, aarzel niet ons te contacteren. Wij helpen u graag verder...

portfolio. contact.

Idsteinlaan 35 b10

B-2070 Burcht (Zwijndrecht)

BTW 0501.688.543

Hebt u een vraag of wil u van onze diensten gebruik maken, aarzel niet ons (geheel vrijblijvend) te contacteren via onderstaand mailadres of via het contactformulier. Een eerste kennismakingsgesprek en offerte zijn geheel gratis.

© 2014 design by dmt