Week17
   
Nieuws 
     

Topmatch

Onze B-ploeg is er ook niet ingeslaagd om in dat zelfde weekend de leiderplaats over te nemen van Bocholt A. Door een 8-8 ligt ons lot in Bocholt zijn handen. Als zij blijven winnen zijn ze kampioen maar we strijden tot het einde van het seizoen.

Uitslag Halve finale beker

Onze B-ploeg is er niet ingeslaagd om een finale plaats te halen tegen Herckenrode C dat ons wist te kloppen met 5-1.

Halve finale beker

O
nze laatste ploeg in de beker zal proberen een plaats te pakken in de finale van de beker wat niet invoudig zou zijn en dit gebeurd op 8 februari in herckenrode

Herckenrode C - Dilsen B

Provinciale Kampioenschappen

Meyers Marc (D0) - wist deze reeks volledig te winnen en werd daarmee provinciaal kampioen bij de heren D. Proficiat namens de club.

Tornooi TTC Bree

We gingen maar met 2 koppels maar wisten toch de beker te winnen voor clubs wat een beke onverwacht was. Dilsen mocht het onderling dan ook uitvechten in de Heren D reeks Mario/Bertie speelden tegen Ralf/Marc en de kansen waren 50/50 want we kenden mekaar dan ook redelijk goed. Bertie kon zijn 2-0 achterstand goedmaken en won de 1ste match met 2-3. Daarna moest Mario tegen Ralf die al zeer snel 2-0 voorkwam en won met 3-1. Toen de dubbel schreven marc en ralf onder hun naam en we hadden dan 2 kansen om de finale te winnen maar eentje was genoeg Ralf won met 3-1 van Bertie en de buit was binnen maar het was een leuke finale.

Beker

Dilsen A heeft zich niet kunnen plaatsen voor de volgende ronde tegen een sterk herckenrode gingen ze thuis onderuit. Het werd al snel 1-5 maar makkelijk hadden ze het niet hoor. Uiteindelijk werd het nog 4-5 maar dat betekende niet veel meer. Dilsen B daarentegen wist zich wel te plaatsen voor de volgende rond het won dan thuis tegen een heel fijne ploeg uit lipalet maar dat hield ons niet tegen om direct er 5-1 van te maken uiteindelijk werd het nog 8-1

 

Beker (1/4 finale)

Dilsen B - Lipalet C (D0-D0-D6)  8-1

Dilsen A - Herckenrode A (B4-D0-E4) 4-5

Enja zelf Dilsen A heeft zich kunnen plaatsen voor de volgende ronde wat de meeste onder ons niet verwacht hadden maar toch haalden ze het van bree D. Dikke proficiat aan Dilsen A voor hun puike prestatie. Vooral Marc Meyers die wist ze alle drie te kloppen.

Beker (1/8 finale)

Dilsen A - Bree D (B4-B6-B6) 6 - 3

Sint-Truiden A (D0-D0-D2) - Dilsen B    1 - 8

Beker (1/16 finale)

Dilsen A - Bree E (E-spelers)   9 - 0

Centrum A (C6-C6-D2) - Dilsen B     1 - 8

Beker (1/32 finale)

Opglabbeek A (C6-D0-???) - Dilsen A     3 - 6

Dilsen B - Rijkel-Borgloon A (D2-D2-D4)    7 - 2

 

 


 
       

 

 

 Ralf Laarmans