VOORGERECHTEN

Vispannetje van het huis

8,- € / pp

Vis & zeevruchten met crustacéssausje

8,- € / pp

Gebakken scampi’s diabolic (8 stuks)

8,- € / pp

Assortiment van zalm, tongrol,scampi’s met juliennegroenten ( +1,5€ )

9,5 € / pp

Trio van tongfilet, gevulde tongfilet & scampi’s met zuiders preisausje (+1,5€ )

9,5 € / pp

Tongrolletjes met Rieslingsaus met garnalen en champignons ( +1,5 € )

9,5 € / pp

Grietfilet met beurre blanc, kappers en tuinkruiden

10,5 € / pp

Duo van grietfilet en tongfilet met kreeftensausje (+2,5€)

10,5 € / pp

Sint jacobsvruchten in lookcrème met gebakken paddestoelen  en escargotkruiden

10,5€/ pp

Gevogeltestoofpotje

10,5€/ pp

Gratin van aubergines ,tomaat , feta en mozarella

8,- € / pp

Paddestoelenmixe met looksausje met of zonder escargots

8,- € / pp

Kaas- en hamrolletjes ( nieuw recept met mozarella )

1,5 € / pp

Bouché à la Reine

1,5 € / pp

 Kaas- en garnaalkroketten ( eigen bereiding )

1,25€st-1,5€st

Zeevuchtenschelp

3,5 € / st

HOOFDGERECHTEN

Visassortiment à l’ Amoricaine

13,5 € / pp

Vis & zeevruchtenassortiment met wittewijnsaus en brunoisegroentjes

13,5 € / pp

Gelakte en gefarceerde kalkoenborst fine Champagne met gepelde druiven

10,- € / pp

Kipfilet met gelakte kruidenkorst met kerstvulling en fine Champagnesausje

10,- € / pp

Gefarceerde kipborst met rucolla , prosciutto en zongedroogde tomaat met arabiatasausje

10,- € / pp

Gevulde pentadeborst en gebraiseerde bil  op Normandiche wijze of Fine Champagne gepelde druiven

12,5- € / pp

Médaillons van varkenshaasje op de wijze van Maux

12,5 € / pp

Varkenhaasje op Luikse wijze

12,5- € / pp

Gebraiseerde  lamsheup met estragonsaus

13,5 € / pp

Lamskroon in italiaanse kruidenkorst

21,- € / pp

Kalfsvlees op de wijze van de chef kruidenkorst en pittig sausje

13,5 € / pp

Eendeborstfilet  met pepersaus of frambozensausje

12,5 € / pp

Gefarceerde fazantenborst en gebraiseerde bil met witloofcrème of poivre vert of  Normandiche wijze

12,5 € / pp

Hertenkalffilet Grand veneur of  marchand de vin of à l échalotte met griottes

18,0 € / pp

Hertenbout met portosaus en bospaddestoelen

15,0 € / pp

Hazenbillen op Ardeense wijze

15,0 € / pp

      Bij elk hoofdgerecht is inbegrepen :   Groenten- of fruitgarnituur en gratin dauphinois of kroketten 6 st /pp 

GROENTEN GARNITUUR

FRUITGARNITUUR

Gebakken witloofstronk

Peer in rode wijn

Princessen op Luikse wijze

Gevulde appel

Geglaceerde worteltjes & ajuintjes

Geconfijte zilveruitjes met rozijnen

Provencaals tomaatje

Selderblokjesgratin

Bloemkoolroosjes

Airellenconfituur

      ZIE OOK ONS NIEUW ASSORTIMENT IN DE OVEN GEGRATINEERDE SCHOTELS