DELIFOOD COESENS

                           TRAITEUR DIENST

                        GENTSESTRAAT 95    GERAARDSBERGEN 9500

                        TEL.054/41.23.29    FAX. 054/41.12.48

                        GSM : 0497 / 474. 390

                        WWW.DELIFOODCOESENS.COM

                        INFO@DELIFOODCOESENS.COM

                        DELIFOODCOESENS@HOTMAIL.COM

 

 

EINDEJAARSMENU 2017 – 2018

 

                MENU    VANAF   19,-€ /PP

            Keuze uit

 

Wildpastei met hersfstslaatje,gerookte eendeborst en ajuinconfituur (+2,50 €)

Zeevruchtenterrine met slaatje, gerookte zalm , rivierkreeftjes ,mini tomaat garnaal (+ 2,50 €)

Combinatie van boerenhesp en pastei, slaatje met rauwkost & ajuinconfituur

Bisque van crustacés met rivierkreeftjes en scampis (+1€)

Noordzeevissoep met visstukjes en  rouille en bruschetta(+1€)

Pompoenroomsoep met cantarellen en tuinkruiden

Spinazieroomsoep met baslicum, croutons en spekjes

Aspergeroomsoep met groene aspergestukjes

Gevogelteboullion met brunoisegroenten vermicelli en kipstukjes

             Keuze uit

Vispannetje van het huis

Vis & zeevruchten met crustacéssausje

Gebakken scampi’s diabolic (8 stuks)

Assortiment van zalm, tongrol,scampi’s met juliennegroenten ( +1,5€ )

Trio van tongfilet, gevulde tongfilet & scampi’s met zuiders preisausje (+1,5€ )

Tongrolletjes met Rieslingsaus met garnalen en champignons ( +1,5 € )

Grietfilet met beurre blanc en kappers en tuinkruiden (+2,5€)

Duo van grietfilet en tongfilet met kreeftensausje (+2,5€)

Sint jacobsvruchten in lookcrème met gebakken paddestoelen  en escargotkruiden (+ 1,5€)

Gevogeltestoofpotje

Gratin van aubergines ,tomaat , feta en mozarella

Paddestoelenmixe met looksausje met of zonder escargot’s

      Keuze uit

Visassortiment Amoricaine ( +3€ )

Vis & zeevruchtenassortiment met wittewijnsaus en brunoisegroentjes ( +3€ )

Gelakte en gefarceerde kalkoenborst fine Champagne met gepelde druiven

Kipfilet met gelakte kruidenkorst met kerstvulling en fine Champagnesaus

Gefarceerde kipborst met rucolla , prosciutto en zongedroogde tomaat met arabiatasausje

Gevulde pentadeborst en gebraiseerde bil  op Normandiche wijze of Fine Champagne gepelde druiven+2€

Médaillons van varkenshaasje op de wijze van Maux

Varkenhaasje op Luikse wijze

Varkensrug met fijne orloffvulling , Archuduccrème met spekjes en Parijse champignons

Gebraiseerde  lamsheup met estragonsaus

Lamskroon in Italiaanse kruidenkorst ( +10€ )

Kalfsvlees op de wijze van de chef, kruidenkorst en pittig sausje ( +3€ )

Eendeborstfilet  met pepersaus of frambozensausje ( +2€ )

Gefarceerde fazantenborst en gebraiseerde bil met witloofcrème of poivre vert of  Normandiche wijze+2€

Hertkalffilet Grand veneur of  marchand de vin of à l’échalotte met griottes ( + 8€ )

Hertebout met portosaus en bospaddestoelen ( +4€ )

Hazebillen op Ardense wijze ( +4€ )