topbanner

Gelukt!

Beste,

De tocht naar Santiago de Compostela is voorbij... Het is een onvergetelijke ervaring geworden. Ik ben natuurlijk blij dat het gelukt is; het is goed om weer thuis en in De Klinkaard te zijn. Maar een beetje heimwee naar de 'Camino' steekt toch al de kop op...

Vooral wil ik nu alle supporters en milde sponsors bedanken! Het is ongelooflijk wat een respons we gekregen hebben. Uit de grond van mijn hart, ook in naam van alle bewoners en medewerkers: BIJZONDER HARTELIJK BEDANKT !!!

Hieronder vind je nog de brief die de tocht aankondigde en opriep om te sponsoren. We beloofden daarin je op de hoogte te houden wat betreft de mogelijkheid om een fiscaal attest te bekomen. Sinds gisteren is dit in orde. Daarom de volgende informatie:

Giften voor De Klinkaard waarvoor u graag een fiscaal attest ontvangt dienen gestort te worden op het nummer:

  000-0000004-04

  Koning Boudewijnstichting

  1000 Brussel

met zeker de volgende vermelding:

  'L82131 - KOCA volwassenenzorg - De Klinkaard'

Elke sponsor krijgt ook nog een persoonlijk bericht van ons. Hopelijk valt er daarbij niemand door de mazen van het net...

Nog eens mijn heel bijzondere dank en zeer hartelijke groet!

Jos Marien

Hop naar compostela!

Beste,

Ik kom bij je aankloppen omdat ik in de komende tijd veel steun nodig heb. Inderdaad - je bent dus gewaarschuwd - dit is zoiets als een bedelbrief... Ik stap binnenkort ruim 600 kilometer te voet naar Santiago de Compostela. En jij kan me daar bij helpen.

Momenteel ben ik d irecteur van De Klinkaard in Boom. De Klinkaard is een thuis voor 24 volwassen personen die doof of slechthorend zijn en die allen minstens een bijkomende ondersteuningsvraag of handicap hebben. Sinds 1 januari 2006 kreeg dit huis een nieuwe erkenning van het "Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap" en kreeg het ook zijn nieuwe naam "De Klinkaard". Op onze website www.deklinkaard.be vind je heel wat informatie over onze werking.

Ons huis is echter oud, en helemaal niet meer aangepast aan de hedendaagse normen van veiligheid, hygiene en wooncomfort. Daarom hebben we, na lang overleg en uit respect voor onze bewoners, moeten besluiten om een volledig nieuwe thuis te bouwen. We krijgen daar subsidies voor, maar u raadt het al, veel te weinig om toe te komen. We moeten dus nog op zoek gaan naar vele honderdduizenden Euro's. Niet vanzelfsprekend om die te vinden...

Tot de stilaan bejaarde en bijzonder fijne moeder van een van onze bewoonsters me aansprak: "Mijn neef werkt ook in de zorg - moest ook een nieuw home bouwen. Hij ging naar Compostela en liet zich sponsoren. Dat bracht een miljoen op. Dat kan jij toch ook...!?" Ik beschouwde dit als een uitdaging. En: het sloot perfect aan bij de goesting die ik al jaren koesterde om ook is die voettocht naar Compostela te stappen. En dus...

Enkele dagen na het buurtfeest van De Klinkaard op 16 september neem ik de trein tot voorbij de Pyreneeen en begin richting Compostela te stappen vanuit Los Arcos. Er blijven dan nog 617 km te gaan.

Voel je zeker niet verplicht, maar ik zou het heel erg waarderen als jij me daarbij wilt sponsoren. Je doet dat per km. Als je je bijvoorbeeld engageert om 1 Eurocent per km te betalen, dan krijg je na mijn tocht een bericht om het bedrag van 6,17 Euro over te schrijven. Bij 2 Eurocent betaal je 12,34 Euro. Enzovoorts... Tenminste, als ik de tocht uitstap. Zo niet, dan betaal je alleen voor de afgelegde kilometers. Je kan een kleiner bedrag sponsoren maar vanzelfsprekend ook een groter natuurlijk! Je kan je engageren door je rechtstreeks in te schrijven via deze website, hier onderaan.

En als je zou denken: "Ik stort dat bedrag liever onmiddellijk, dan vergeet ik het zeker niet," dan mag dat op het speciale rekeningnummer 833-5603975-58 van Koca Volwassenenzorg vzw - Compostela te 2850 Boom.

Als je graag een fiscaal attest krijgt (minstens 30 Euro) dan vragen we je om nog even te wachten met storten. Er loopt een aanvraag bij de Koning Boudewijnstichting, en zo vlug dit in orde is zetten we alle gegevens op de site. Wel zou het leuk zijn als je via bijgaand invulstrookje of via de site al laat weten welk bedrag je zal storten. Je krijgt dan van ons na de tocht een bericht om het door jou voorzien bedrag te storten op het juiste nummer.

Wat ik je zeker ook nog even wil vragen. Mogelijk ken je nog mensen in je omgeving die mij kennen van vroeger of die de gehandicaptenzorg genegen zijn. Wil je asjeblieft deze brief ook aan hen doorsturen?

In naam van de 24 mensen die bij ons wonen, wil ik je in ieder geval alvast bijzonder van harte danken.

Jos Marien

Een warme en dankbare groet!


Jos Marien

Sponsor formulier

Naam:
Addres:
Plaats:
Postcode:
E-mail adres:
 
Ik wil graag een fiscaal attest:
 
Voor de voettocht van Jos Marien naar Compostela, ten voordele van de nieuwbouw van De Klinkaard,
engageer ik mij voor een bedrag van EUR per afgelegde kilometer,
wat dus maximum (x 617 km) een totaal zal maken van 0,00 EUR

Zij zijn alvast bedankt:

sponsor willemen
sponsor willemen sponsor straaltechniek sponsor van dievel transport
sponsor lucvis voorkant sponsor lucvis achterkant