Category Image NIEUW - Pineohttp://www.pineo.com

Nieuw in de natuurwinkel: natuurlijk bronwater uit de Spaanse pyrenee√ęn: Pineo!
7 goede redenen om Pineo te kopen:
1) Pineo is onbehandeld water! Vele waters worden alvorens te bottelen eerst thermisch of chemisch behandeld. Pineo dus niet!
2) Pineo is zelfontspringend water, dus niet opgepompt!
3) Pineo bevat zeer weinig natrium, chloor en nitraten. Allemaal positief! Immers, wist je dat we allemaal gemiddeld 7 x teveel natrium binnenkrijgen dan goed is voor onze gezondheid? Chloor is heel slecht voor onze darmflora. En het nitraatgehalte is een goede indicatie van de agrarische vervuiling van de omgeving waar het water ontbront.
4) Pineo bevat een goede portie bicarbonaten wat de spijsvertering helpt! Ze ontzuren de darm!
5) Pineo is verpakt in handige kratjes van 6X1 liter flessen of 20X0,5 liter flesjes. De kleine flesjes zijn bijzonder interessant voor het bruiswater! Al te vaak is immers bij kleine gezinnen het laatste bruiswater in een grote fles al lang al zijn bruis verloren!
6) Pineo wordt alleen gebotteld in glas! Heel belangrijk!
Immers plastiek is slecht voor het milieu! Plastiek is niet perfect recycleerbaar! Geen enkele plastiek fles wordt terug gerecycleerd tot een plastiek fles! Bij elke recyclage degradeert de kwaliteit en dient men telkens een inferieur product te maken. Uiteindelijk blijft een absoluut slechte kwaliteit over die niet meer recycleerbaar is. Glas is perfect en eindeloos recycleerbaar!
En verder .... plastiek is slecht voor de gezondheid. Het is bewezen dat stoffen uit plastiek migreren naar de voeding! Het gaat over ongezonde stoffen zoals solventen, UV-absorbeerders, aluminium, chloriden, bifenolen, en chemische oestrogenen. Deze laatste zijn heel verontrustend als je weet dat hormonen van nature werkzaam zijn in uiterst minieme concentraties. Plastiek rond voeding en drank wordt meer en meer sterk verantwoordelijk geacht voor de toenemende onvruchtbaarheid, maar ook voor kanker en andere welvaartsziekten.
Als je daarbij nog weet dat vanaf 1 jan 2005 de ecotaks op pet-flessen zwaar verhoogd wordt en dat dit zijn effect op de prijs heeft, dan is de keuze voor glas toch snel gemaakt! Of niet?
7) Alle vorige punten maken dat Pineo gewoon heel lekker (zacht smakend) water is! Afgevuld in een prachtige glazen fles!

---

Posted: zaterdag - januari 08, 2005 at 07:35 PM          


©