Category Image  Homo energeticus.


Homo_energeticus.jpg

NIEUW BOEK VOOR IEDEREEN DIE WEL EENS WORSTELT MET ENERGIEPROBLEMEN!


Wie heeft er in deze jachtige en stresserende tijden niet eens het gevoel door zijn energiereserves te zitten? Ja, we zijn met z'n allen MOE, en bij velen neemt die jarenlange moeheid zorgelijke proporties aan: chronisch vermoeidheidssyndroom, burn-out, fibromyalgie, depressie... We worden er dagelijks van nabij mee geconfronteerd.

Velen slepen zich door de dag, 'gesterkt' door grote hoeveelheden koffie, cola en suikers en 'gezalfd' door maagzuurremmers en migrainepilletjes om dan met schrik aan de nacht te beginnen met een 'goei slaappilleke' dat na enige tijd toch niet meer werkt.  Een vicieuze cirkel!! Herkenbaar????


Dr. Peter Aelbrecht reikt met zijn boek "HOMO ENERGETICUS" (18,95 Euro) vanuit een holistische visie een totaalpakket van concrete oplossingen aan. 

Als jonge dokter met een bloeiende praktijk werd deze man geveld door een ernstige burn-out.  Vanuit een eigen zoektocht naar oplossingen ontwikkelde hij een multidisciplinair model om dit probleem aan te pakken. Dit vanuit een combinatie van de klassieke Westerse geneeskunde met een aantal alternatieve Oosterse therapiëen die voldoende wetenschappelijk gefundeerd zijn, voedingsadvies en voedingssupplementen.


Interessant is hier wel dat dit boek geschreven is door een ARTS en dus vanuit een gedegen wetenschappelijke achtergrond, maar een arts die zelf ook het probleem AAN DE LIJVE ondervonden heeft en weet dat het hier niet gaat om iets 'waar je maar mee moet leren leven' of iets 'dat je je maar inbeeldt' zoals zulke patiënten regelmatig te horen krijgen en wat wel heel demotiverend werkt!


Ikzelf vind het een zeer boeiend en leesbaar boek, geschikt zowel voor mensen met ernstige energieproblemen als voor iedereen die dit wil voorkomen. Nooit las ik een boek dat dit probleem in een zo ruim kader schetst en zoveel concrete oplossingen aanreikt.

EEN AANRADER!!!


 


Posted: dinsdag - januari 15, 2008 at 04:40 PM          


©