Category Image 24 keer nieuw!


CM%20Capture%201.jpgVoor ons was het echt een aangename ontdekking: de wok noedels van Natur Compagnie. Voorkoken is helemaal niet nodig,... voeg ze gewoon op het einde van de wokbereiding toe, laat ze nog 3 min mee wokken en klaar is kees! Geniet van een lekker oosters gerechtje !  

Veenbessensap, het natuurlijke antibioticum voor de blaas,  is te zuur om puur te drinken: slecht voor de maag! Je lengt het dus best altijd aan met water of nog beter met een zoet fruitsap: bijvoorbeeld appelsap of druivensap. Denk eraan: Terschellinger maakt ook duosappen: veenbessensap gecombineerd met een ander fruitsap. Zo is er nu ook een duosap veenbes - framboos, een heerlijke combinatie, ook verkrijgbaar in siroop.

Als vegetarisch alternatief voor koeiemelk kennen we heel goed soja- en rijstdrank. En Lima heeft dan nog een rijstdrank met hazelnoot erbij. Maar amandeldrank is relatief nieuw! Proef in onze winkel van de nieuwe Ecomil amandeldrank zonder suiker (gezoet met agavesiroop) (tetrabrik 1 liter en 20 cl)! Niet alleen gewoon lekker en gezond voor iedereen, maar ook een uitkomst voor wie 0% soja, 0% gluten, en 0% lactose wil. Lima heeft al langer een rijstdrank met fruit in 1 liter tetrabrik... Van het Italiaanse Sole del Matino zijn er nu ook kleine tetrabrikjes met fruitrijstdrank. Er zijn 3 varianten: appel-peerappel-banaan en bosbes-peer. De 2 laatste staan in promo aan 2+1 gratis.

Wie glutenvrij wil... We hebben nu niet meer alleen de spaghetti van Schär maar ook de fusilli en de vermicelli.

Van het merk Nataos (bekend van de Cocoya kokosolie) is er nu: 100% zuivere chlorella (Chlorella pure), door een speciaal productieproces gegarandeerd 100% vrij van contaminanten (bijvoorbeeld zware metalen) en vloeibare glucosamine (Joint Relief) zoveel beter opneembaar dan de gewone glucosamine in tablet.

Wie de immuniteit een handje wil helpen kan terecht bij 2 klassiekers in de natuurwinkel: echinacea en katteklauw. Maar er is nog veel meer dan dat! Zo is er bijvoorbeeld ook colloïdaal zilver. Dit is een colloïdale oplossing van zilver nanopartikels  in water. De ontsmettende waarde tegen bacteriën en virussen van zilver is al eeuwen bekend. Zo waren de  Grieken in de Oudheid al zo slim om te koken in zilveren pannen en te eten uit zilveren borden. Men legde bijvoorbeeld ook een zilveren munt in de melk om ze zo langer goed te kunnen houden. Intussen is ontdekt dat zilver bij bacteriën een enzyme blokkeert dat helpt bij de zuurstofopname. Steeds meer fabrikanten ontdekken de kracht van zilver en zo zie je dat het toegepast wordt niet alleen als voedingssupplement maar ook in beddengoed, kledij, deodorants, voedings- en water containers! Colloïdaal zilver, dat door artsen lang is afgedaan als kwakzalverij, wint aan terrein, ondanks het feit dat het niet kan gepatenteerd worden voor winstbejag. Wij hebben gekozen voor een mondspray. Best sprayen onder de tong, op een nuchtere maag, verschillende keren per dag.

"Negertettekes" of "nonnescheetjes" of met andere woorden melocakes.... ze zijn er nu ook biologisch en wel met pure chocolade in plaats van melkchocolade. Je moet ze geproefd hebben: Bio-kuss mini's van Linea Natura.

Als uitbaters van een natuurwinkel heb je werkelijk bijna alles bij de hand.... alleen voor sommige non-food zaken moeten we het huis nog uit zoals kledij,... hoewel... voor kousen dan ook weer niet! Terloops gezegd.... Er gaat echt niks boven de sportkousen van Naproz! Dat is echte kwaliteit die jaren meegaat! Er is eigenlijk nog weinig dat we niet vinden onder eigen dak. En... Als er al moet gewinkeld worden.... Het boodschappenlijstje is hier altijd heel kort. En het wordt elk jaar maar korter en korter... Zo hebben we nu sinds kort terug gerecycleerde papieren zakdoekjes, vroeger van het merk Danke nu van het merk Memo.

Sinds kort ook bij ons verkrijgbaar: de eerste en originele Elicina slakkencreme! Lees er alles over op hun website: http://www.elicinacreme.nl/

We hebben het vorige winter in Oostenrijk leren kennen... we hadden eigenlijk nog nooit zo'n lekkere olie geproefd en we hebben het daarom dan ook in assortiment opgenomen: geroosterde pompoenpittenolie van BioPlanete. Een zeer fijne olie met een geraffineerde smaak!

Je wil altijd een stukje gebak in huis: koop dan de voorverpakte cake van De Rit! Smaakt gelijk  vers gebakken cake !! Een aanrader!

Voorkom aderspat en vermoeide benen met Ortis Toniven : paardekastanje in fles, zoveel beter opneembaar dan in capsules!

De PuEhr thee van Purasana is er nu ook in grote dozen. Een afslankthee met een zeer fijne smaak.

Ortholine gewrichtenformule: bevat squaleen!

Ons gamma speltdeegwaren werd uitgebreid met La Terra e Il Cielo: Fusilli en Linguine. Voor de kenners: een super kwaliteit deegwaren die al herhaalde prijzen weggekaapt hebben. Dit, gecombineerd met kleinschalige productie en eerlijke handel en je begrijpt waarom we zeer graag met deze producent en de verdeler ervan samenwerken.

Fruitgums van EcoSweets.

Propolis gommetjes van La Drôme Provençale.

Ijzer tabletten van Buurmanns.

Calcium Fit Kids kauwtabletten van Altisa.


 


Posted: zaterdag - oktober 27, 2007 at 10:52 PM          


©